Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 4/4

Το Εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα δίνει την ικανότητα και τον δυναμισμό στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος και να πετύχουν νέους στόχους και όνειρα!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, ευνοούνται πολύ επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Οποιαδήποτε μετακίνηση σου, θα είναι ευχάριστη και ευνοημένη! Ένα ταξίδι μπορεί να σε ανανεώσει αυτήν την περίοδο! Μία χαρούμενη είδηση έρχεται και σε χαροποιεί! Είσαι δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά, κερδίζοντας πολλά και πετυχαίνοντας στόχους

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα έχεις σίγουρα αυξημένη αυτοπεποίθηση και ενισχυμένη γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται και βελτιώνονται, ακριβώς όπως εσύ θα ήθελες! Όλα καλυτερεύουν, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, αρκεί απλά να επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή! Βρίσκεις τον εαυτό σου ξανά και το απολαμβάνεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και επιτέλους ηρεμείς! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, που θα σου δοθεί τώρα και κάνε τις επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, εξομαλύνονται και σπουδαίες λύσεις έρχονται τώρα στα ξαφνικά! Είσαι αξιοθαύμαστα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι έχεις βάλει σκοπό στην ζωή σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα κάνεις μια θετική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση των συναισθημάτων και των βαθύτερων αναγκών σου! Ανακαλύπτεις τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις ανανεωμένος ψυχικά και συναισθηματικά! Να ακούς χωρίς δισταγμό τη διαίσθηση σου και ξεπέρασε άγχη, φοβίες και ανασφάλειες του παρελθόντος! Γενικά, προτίμησε να κινηθείς παρασκηνιακά και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου κυρίων περιβάλλον, αλλά και στις εξελίξεις της ζωής σου, που αφορούν την διεκδίκηση ενός μεγάλου ονείρου σου! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου! Επίσης, νέες φιλίες έρχονται για να μείνουν και απολαμβάνεις και φιλικές επανασυνδέσεις, αν υπήρξαν παλαιότερα παρεξηγήσεις ή απομάκρυνση για οποιοδήποτε λόγο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις κάθε είδους και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο μέγιστο, αφού σήμερα θα νιώσεις με ποικίλους τρόπους, πως οι γύρω σου πραγματικά σε αποδέχονται, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα! Δραστηριοποιήσου αποφασιστικά και έξυπνα, ώστε να αποκτήσεις την κοινωνική αναγνώριση που θες!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, σου δίνει σήμερα άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις να πετύχεις! Οι συγκυρίες, τα γεγονότα και οι καταστάσεις, κυρίως μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες, να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις ξανά την αισιοδοξία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου σήμερα, ιδίως με ό,τι αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες, αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Κυνήγησε, διεκδίκησε και πραγματοποίησε τώρα τα μεγάλα σου «θέλω» και σκοπούς, χρησιμοποιώντας την ισχυρή σου διορατικότητα και την αξιοθαύμαστη πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες! Ανέδειξε την εσωτερική σου δύναμη και την ακαταμάχητη γοητεία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα σε ωθήσει σήμερα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου ποικιλοτρόπως! Επιπλέον, θα έρθουν λύσεις και ευκαιρίες για να καταφέρεις να εξομαλύνεις μία κατάσταση με ένα συγκεκριμένο άτομο, που είχατε απομακρυνθεί ή παρεξηγηθεί στο παρελθόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και στα μικρά ή μεγάλα τρεξίματα της ρουτίνας σου! Θα καταφέρεις τώρα, να κάνεις σημαντικές και εποικοδομητικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν, πιο εύκολα τώρα! Πάρε δυναμικά αποφάσεις και λάβε δράση, φροντίζοντας τον εαυτό σου και αρπάζοντας ευκαιρίες ώστε να ομορφύνεις, να λάμψεις και να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα φίλε Υδροχόε, το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, υπόσχεται μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις και χαρά! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργία και λάμψη, έρχονται και ανανεώνουν την ζωή σου στο έπακρο! Μπορείς τώρα, να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και απόλυτα τυχερός! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου και την δημοτικότητα σου!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία ότι επιθυμείς, όπως και σκοπούς ή προσωπικούς στόχους, που όμως έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Λάβε δράση και κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες, προσπαθώντας να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως ήταν προβληματικές μέχρι τώρα! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ξέρεις από ζώδια; Κάνε αυτό το τεστ!

Τα 5 καλύτερα και τα 5 χειρότερα ζωδιακά ζευγαρώματα

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X