Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 4/4

Μάθετε ποια ζώδια θα πουν ναι στο ερωτικό παιχνίδι αλλά και ποια θα έχουν θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά τους!Κάποια ζώδια βελτιώνουν και αλλάζουν με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση και κάποια αλλα κάνουν μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ποίο ζώδιο θα στραφεί σε ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, που το πλησιάζει ερωτικά;Γενικότερα έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, συναντήσεις και πολύ φλερτ. Από την άλλη κάποιο ζώδιο είναι καλύτερα να αποφύγει επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, γιατί ενδεχομένως να πληγωθεί!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική επικοινωνία και μία πιο ζεστή επαφή με τον σύντροφο σου και καταφέρνεις να την πετυχαίνεις! Η συζήτηση είναι η λύση, που θα σας φέρει πιο κοντά και ίσως πάρετε μία κοινή ωφέλιμη απόφαση σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ, ακόμα κι αν ξέρεις πως είναι επιφανειακό! Ποτέ δεν ξέρεις όμως! Μέσα από ερωτικό παιχνίδι, μπορεί να προκύψει μία νέα σχέση!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σήμερα, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις αμέσως αυτό! Δεν ενθουσιάζεσαι πια εύκολα με νέες γνωριμίες και φλερτ, αλλά παίρνεις τον χρόνο σου για να δεις ότι όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα με κάποιον! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, περιόρισε την ζήλια και την κτητικότητα προς τον σύντροφό σου και απόλαυσε ερωτικές και αισθησιακές στιγμές μαζί του!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία χαρούμενη πρόταση, που θα αλλάξει και θα βελτιώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις θα είναι θετικές για σένα, ακόμα κι αν έκανες λάθη στο παρελθόν! Πολύ πιθανόν να κάνεις τώρα μία νέα γνωριμία σήμερα, να ερωτευτείς, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού παρασκηνιακού έρωτα που σου αναστατώνει την ζωή! Καλό θα ήταν ωστόσο, να επιστρατεύσεις και την λογική σου, πριν μπλεχτείς σε μία τέτοια κατάσταση, μίας απαγορευμένης αγάπης, αφού κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς, πολύ πιο εύκολα σήμερα! Καταφέρνεις και ανανεώνεις, βελτιώνεις και αλλάζεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, σε βοηθούν να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο, κατακτώντας το άτομο που σε ενδιαφέρει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου για σένα, θα ενδυναμώσει την σχέση σας και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα πλέον, την ουσιαστική ερωτική δέσμευση! Δεν αποκλείεται λοιπόν σήμερα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία, που υπόσχεται κοινό μέλλον!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα, αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Διαφορετικά, μία έξοδος ή εκδρομή με τον σύντροφο, θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, συναντήσεις και πολύ φλερτ! Ξαναχαμογελάς και νιώθεις περιζήτητος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις τον έλεγχο στην ερωτική σου σχέση, να την ανανεώσεις και να την μεταμορφώσεις, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλικότητα σου και να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από πάθος και εμφανή γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και να κατακτήσεις το άτομο που θες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την πλήρη ανανέωση στην σχέση σου, η οποία βελτιώνεται σημαντικά και υπάρχει μάλιστα, μεγάλη πιθανότητα για μία χαρμόσυνη πρόταση από τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις τώρα, νέες σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται κοινό μέλλον και αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, πιθανόν να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις επιφανειακό φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα ερωτικά παιχνίδια! Βάζεις προτεραιότητα τις πρακτικές σου εκκρεμότητες και αν βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο, στρέφεσαι σε ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, που σε πλησιάζει ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, γιατί ενδεχομένως να τον πληγώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη ερωτική διάθεση, γοητεία και λάμψη! Πιθανότατα σήμερα, ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται και μάλιστα, τον επιλέγεις ανάμεσα σε πολλές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανικότερη εποχή για συμβίωση, αλλά και επίλυση παλαιών διαφορών ή προβλημάτων στην σχέση! Αν είσαι ελεύθερος δεν είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή για νέο ξεκίνημα, γι’αυτό μάλλον να σε απασχολήσει ένας έρωτας από το παρελθόν με καλά αποτελέσματα όμως, αυτή τη φορά! Πες ναι στην πραγματοποίηση μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό ήθελες!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι πεθερές του ζωδιακού και τα χαρακτηριστικά τους

Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτεροι σύζυγοι;

 

Σχετικά άρθρα