Έγκλημα στην Πυλία: Την έσπρωξε κι έσπασε ο αυχένας!

Σε κάθειρξη 6 ετών για θανατηφόρα σωματική βλάβη καταδικάσθηκε την Πέμπτη (11/4) από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας μια 57χρονη για τον θάνατο μιας 80χρονης ιδιοκτήτριας καφενείου στο χωριό Κόκκινου στην Πυλία.

Η άτυχη ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της, όταν η 57χρονη την έσπρωξε και έπεσε προς τα πίσω, χτυπώντας το κεφάλι της και σπάζοντας τον αυχένα της.

Η 57χρονη δήλωσε συγκλονισμένη από το αποτέλεσμα του καυγά της με την 80χρονη. Ζήτησε συγγνώμη, τόσο στην απολογία της όσο και μετά την έκδοση της απόφασης. Τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη γιαγιά και ήταν η «κακιά στιγμή».

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κυπαρισσίας την είχε κρίνει ένοχη για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Την είχε καταδικάσει σε κάθειρξη 7 ετών, χωρίς να της αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε και το δικαστήριο.

Δεν της έδινε τσιγάρα!

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 28 Μαΐου 2013. Η 57χρονη ζούσε τα τελευταία 5 χρόνια στο χωριό, προσπαθώντας να φτιάξει τη ζωή της. Είχε προβλήματα με χρήση ναρκωτικών.

Εκείνο το απόγευμα, πήγε στο καφενείο που διατηρούσε η ηλικιωμένη και της ζήτησε τσιγάρα. Η 80χρονη αρνήθηκε να της δώσει και οι δύο γυναίκες άρχισαν να λογομαχούν.

Ωστόσο, η ηλικιωμένη συνέχισε να αρνείται να της δώσει τσιγάρα και έκανε κίνηση να σηκώσει ένα ραβδάκι που κρατούσε στα χέρια. Η 57χρονη νόμισε ότι θα τη χτυπήσει και την έσπρωξε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 80χρονη να χάσει την ισορροπία της και να πέσει προς τα πίσω, ανάμεσα σε έναν πάγκο και σε κιβώτια με μπουκάλια μπύρας.

Μαζί έχασε την ισορροπία της και η 57χρονη, που έπεσε πάνω της. Μαζί με άλλον έναν ηλικιωμένο, θαμώνα του καφενείου, τη σήκωσαν και την έβαλαν σε μια καρέκλα.

Έπειτα η 57χρονη έφυγε για να πάει στα πρόβατα που είχε. Όταν επέστρεψε έπειτα από 1,5 ώρα για να δει πώς είναι η ηλικιωμένη, πληροφορήθηκε ότι είχε πεθάνει.

Ο αστυνομικός που κλήθηκε στο σημείο, είπε πως όταν έφθασε είδε την 80χρονη ξαπλωμένη σε μια κουβέρτα και ήταν ήδη νεκρή.

Τον ενημέρωσαν τι συνέβη και περίμεναν το ασθενοφόρο. Στη συνέχεια οι αρμόδιοι συνέλαβαν την 57χρονη.

Πηγή: www.tharrosnews.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κρήτη: Άλλη μια γυναίκα νεκρή από τη γρίπη Η1Ν1

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σπαρακτικά τα λόγια της άτυχης μάνας

Νέα, οικογενειακή τραγωδία: 50χρονος αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά

Σχετικά άρθρα