Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 30/4

Μία νέα βδομάδα συνεχίζετε, και τα ζώδια φαίνεται ότι βρίσκονται σε μία κατάσταση αλλαγής και ανανέωσης όσον αφορά τα αισθηματικά τους! Για κάποιο ζώδιο λοιπόν, οι λύσεις και οι αλλαγές που χρειαζόταν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα στην σχέση, είναι εδώ!Κάποιος άλλος φίλος του ζωδιακού πρέπει να επιδιώξει νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση  με τον σύντροφο, ενώ κάποιος άλλος θα δει τον έρωτα να  έρχεται μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Από την άλλη θετικές εξελίξεις, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, διασκέδαση και ανεμελιά στον έρωτα περιμένουν κάποια από τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σήμερα τις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σου, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του και από το αποτέλεσμα! Επίσης, φρόντισε να είσαι αφοσιωμένος και πιστός απέναντι του, διότι η τάση σου για κάτι παράνομο, είναι αρκετά έντονη σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανός να υπάρξει μία εξέλιξη σε μία ερωτική ιστορία, που θα σε απογοητεύσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και σίγουρα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα υπάρξει μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε συναρπάσει, αρκεί να αρπάξεις την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, οι λύσεις και οι αλλαγές που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα στην σχέση σου, είναι εδώ!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να βάζεις συναισθηματικούς τοίχους, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω επικράτειας της λογικής σου! Μπορείς να ισορροπήσεις μυαλό και καρδιά και να κάνεις τις σωστές κινήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να αισθανθείς πως είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου με τον σύντροφο σου, ακόμα κι αν αυτές αφορούν ένα ταξιδάκι ή μία εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μηνύματα, γνωριμίες, φλερτ, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, που θα φέρουν ξανά την εύνοια και την τύχη στην ερωτική σου ζωή!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι ελεύθερος, χρησιμοποίησε την ισχυρή και παθιασμένη γοητεία σου, όπως και τον αυξημένο ερωτισμό σου, ώστε να προσεγγίσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις με τον σύντροφο σου, άπειρες ευκαιρίες αλλά και διάθεση, για καυτές ερωτικές στιγμές! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για ζήλια, καχυποψία και καταπίεση, προς αυτόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου, αφού έρχεστε πιο κοντά με ποικίλους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές, ρομαντικές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο επιτέλους, κάνει κίνηση προς εσένα!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας έρχεται μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, με έναν συνάδελφο, συνεργάτη ή πελάτη! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου με πράξεις πλέον και όχι μόνο με λόγια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα, ρομαντισμό, πάθος αλλά και εκπλήξεις ή ακόμα κι ένα δώρο από τον σύντροφο σου! Πρόκειται σίγουρα για την πιο ευνοϊκή μέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο, που αφορά την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για θετικές εξελίξεις, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, διασκέδαση και ανεμελιά στον έρωτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η στιγμή να πετύχεις την επανασύνδεση που τόσο καιρό επιθυμείς! Ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει και αν κινηθείς έξυπνα, θα μπορέσετε να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σοκάρεις σήμερα τον σύντροφο σου, λόγω της κυκλοθυμίας και των ξεσπασμάτων σου! Μείνε συγκρατημένος και εξέφρασε από αύριο, τα παράπονα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως τώρα, να σχηματίσεις κάποιες διαφορετικές απόψεις για την σχέση σου και να τις εκφράσεις με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, πέρα από την έξαρση του φλερτ, πολύ πιθανόν σήμερα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την αφοσίωση του συντρόφου σου, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, κυρίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει, το οποίο ενδεχομένως, να σου δείξει επιτέλους, το ενδιαφέρον του για σένα!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται ιδιαίτερη έμφαση στην εξισορρόπηση των δικών σου επιθυμιών και αναγκών, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου! Μάθε να τον ακούς, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας, από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα κερδίζεις την αποδοχή των γύρων σου και να επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

Σχετικά άρθρα