Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκεύη 3/5

Ερμής Τρίγωνο με Δία σήμερα και οι ιδέες πέφτουν βροχή! Αυξημένη κοινωνικότητα, οξυδέρκεια, τύχη σε κάθε είδους συμφωνίες, μηνύματα, εξομολογήσεις και χαρούμενα νέα είναι μέσα στο πρόγραμμα! Οι πιο τυχεροί της ημέρας είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, η τύχη είναι με το μέρος σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, επικοινωνιακός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς τώρα, αρκεί να το ζητήσεις! Εκμεταλλεύσου, όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, κινήσου παρασκηνιακά, ιδίως επικοινωνιακά και θα βγεις σίγουρα κερδισμένος! Εμπιστεύσου άφοβα τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που επιθυμείς και προχωρήσεις στην κατάκτηση τους! Πες ναι σε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και να νιώσεις ικανοποιημένος και ανανεωμένος ψυχικά!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν με κάθε τρόπο, σε βοηθούν με πολύτιμες αποτελεσματικές συμβουλές και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου! Πιθανές είναι και νέες γνωριμίες-φιλίες, που έρχονται για να μείνουν στην ζωή σου! Γενικά, να αναμένεις σήμερα, θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, όπως και ευκαιρίες για να πετύχεις στόχους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει σίγουρα θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο μέγιστο, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι και αναγνωρίζουν αυτά που έχεις μέχρι τώρα καταφέρει!

ΛΕΩΝ

Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει σίγουρα θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο μέγιστο, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι και αναγνωρίζουν αυτά που έχεις μέχρι τώρα καταφέρει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, κυρίως όσον αφορά βαθιές σου επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Έχεις πλέον την εσωτερική δύναμη, να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς σήμερα, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου διορατικότητα, σε κάθε διαπροσωπική ή κοινωνική επαφή και σχέση!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα έρθουν κάποιες λύσεις και ευκαιρίες για κάθε σημαντική εκκρεμότητα που έχεις και θες επιτέλους να διεκπεραιωθεί! Αν πρόσφατα μάλιστα, είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας! Μπορείς σήμερα, να πάρεις αρκετές σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα βελτιώσουν πολύ την ζωή σου γενικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, φροντίζεις τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και εμφανισιακά! Επιπλέον, η όψη θα σου φέρει σίγουρη επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την ημέρα αυτή! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία! Βρίσκεις σημαντικές λύσεις στα προβλήματα σου, κυρίως μέσα από συζητήσεις και επαφές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Έχεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού επάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις απόλυτα την φήμη και την δημοτικότητα σου! Μπορείς να αναμένεις καλοπέραση, διασκεδάσεις, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα, λάμψη και φυσικά ένα συναρπαστικό νέο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, η τύχη θα σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε άγχωναν! Ήρθε η στιγμή, να τακτοποιήσεις με ευκολία τα πάντα και να νιώσεις και πάλι ήρεμος και κατασταλαγμένος! Υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια και εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Ένα καλό νέο, θα φέρει χαρά, όχι μόνο σε σένα, αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, μία ευχάριστη είδηση έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα σου! Επίσης, οποιαδήποτε μετακίνηση σου σήμερα, στέφεται με επιτυχία και την απολαμβάνεις στο έπακρο! Κυρίως όμως, την σημερινή ημέρα ευνοούνται, επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες, που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να βελτιωθούν και να εξομαλυνθούν με ποικίλους τρόπους!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, όλα θα βελτιωθούν, έστω και με αργούς ρυθμούς! Ουσιαστικές και βαθιές επιθυμίες πραγματοποιούνται σαφώς εύκολα τώρα, που σε χαρακτηρίζουν υπομονή και επιμονή! Θα ξεχωρίσεις σίγουρα, για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου τώρα! Επίσης, σημαντικά για σένα θέματα, αλλά και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται και επιτέλους νιώθεις ξανά σιγουριά!

 

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Tα ζώδια και ο δρόμος για την ευτυχία για τα 12 ζώδια

Σχετικά άρθρα