Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 6/5

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο σήμερα! Τι σημαίνει αυτό; Η γιορτή της… ξεροκεφαλιάς, της αξιοπιστίας, της υπομονής, των οικονομικών συμφωνιών και της επιμονής! Οι πιο ευνοημένοι τις επόμενες ημέρες, κυρίως επικοινωνιακά, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Κριέ, που ξεκινά την πορεία του, ο Ερμής στον Ταύρο, μία βαθιά επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή και επιμονή! Οργανώσου σωστά, πρώτα μέσα σου, δες τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου και κάνε σχέδια! Γενικά, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να “κόψεις” κάποιες ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς πιο ουσιαστικά και ορθά και να επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς επάνω τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα περνάει ο Ερμής στο Ζώδιο σου και είσαι πλέον ιδιαίτερα κοινωνικός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, θετικές ειδήσεις και νέα, ωφέλιμες επικοινωνίες, βρίσκεις λύσεις και κάνεις χαρούμενες μετακινήσεις! Είσαι σίγουρα περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σκοπούς, όνειρα και στόχους!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή στον Ταύρο πλέον, από εδώ και πέρα οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Εκμεταλλεύσου το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική, ψυχολογική και συναισθηματική σιγουριά, όπως και ανασυγκρότηση ψυχικών δυνάμεων! Επιτέλους, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου με επιτυχία και να ενδυναμώσεις το όραμα σου και τα όνειρα σου, αλλά και την διαίσθηση σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα, που πλέον ο Ερμής περνάει στον Ταύρο! Βρίσκεις τρόπους να εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, εξόδους και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός, περιζήτητος και δημοφιλής! Είσαι χαρούμενος, κεφάτος, εξωστρεφής, κοινωνικός και έτοιμος για αλλαγές και εξελίξεις! Επιπλέον, ακολουθώντας τις συμβουλές ενός φίλου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα που ο Ερμής περνά στο Ζώδιο του Ταύρου, οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, κυρίως όσον αφορά την κοινωνική σου εικόνα! Μπορείς να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αρκεί να το θελήσεις! Ασχολήσου με την βελτίωση της κοινωνικής σου υπόστασης, τώρα που έχεις ευκαιρία! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ο Ερμής μπαίνει σήμερα στον Ταύρο και βάζει τέλος στα προβλήματα! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και αποκτάς ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή και καλοπέραση! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου και μπορείς πλέον, να αναμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, με τον Ερμή στον Ταύρο, την σημερινή ημέρα, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες! Είσαι πλέον απόλυτα ικανός, να «διαβάζεις» τις προθέσεις των άλλων για σένα, όπως και την γλώσσα του σώματος! Με συμμάχους την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεσαι! Καταλαβαίνεις επιτέλους ακριβώς, ποιοι είναι πραγματικά ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία, αφού σήμερα ο Ερμής περνά απέναντι σου, στο Ζώδιο του Ταύρου! Καλό θα είναι βέβαια, να μην ακούς μόνο τις ανάγκες των άλλων, αλλά να εκφράζεις και τις δικές σου! Ευνοούνται ιδιαίτερα συνεργασίες, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, οι οποίες βελτιώνονται σημαντικά, λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών μέσων, αλλά και λόγω της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, ο Ερμής από σήμερα στον Ταύρο και εσύ ετοιμάζεσαι για δράση! Η ημέρα, φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις, εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, αλλά εσύ ανταπεξέρχεσαι! Οφείλεις απλά, να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, όπως και την παροντική ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Ευνοούνται θέματα ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε επιτέλους, ο Ερμής περνά στον Ταύρο! Σήμερα λοιπόν, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από τους γύρω σου! Πες ναι στην ανεμελιά και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και μην πεις όχι σε προτάσεις εξόδου διασκέδασης! Η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και πιο πολύ και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες και διαπροσωπικές σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, με τον Ερμή στον Ταύρο από σήμερα, επικεντρώνεσαι με κάθε τρόπο σε σπίτι και οικογένεια! Είσαι πλέον σοβαρός, πιο λογικός και ώριμος και οφείλεις πια, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, κατανόηση, αλληλεγγύη, αφοσίωση στους στόχους σου και φυσικά σύνεση! Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι και σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, ο Ερμής στον Ταύρο, θα σου φέρει μόνο καλά νέα! Η θέση αυτή σε ευνοεί ιδιαίτερα, αφού μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις επιτέλους λύσεις! Εμπλουτίζεις τα εκφραστικά σου μέσα και την πειθώ σου και έτσι πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, συμπαθής, περιζήτητος και δημοφιλής! Ιδανική ημέρα για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ζωδιακά σύμβολα: Τι θέλουν να μας πουν;

Σχετικά άρθρα