Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 18/5

Η εύνοια των ημερών συνεχίζεται αφού ο Ερμής με τον Πλούτωνα σχηματίζουν σήμερα Τρίγωνο! Οξυδέρκεια, διορατικότητα, απαράμιλλη γοητεία αλλά και… μπόλικο χρήμα, θα απολαύσουν Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί ή Ιχθύες του 3ουδεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει επίσης κάποιες ειδήσεις και επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου! Επιπλέον απολαμβάνεις ηρεμία, ξεκούραση και ανακούφιση από τα προβλήματα! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει κάποια νέα, μηνύματα ή συγκυρίες, που σε ανανεώνουν ψυχικά και συναισθηματικά και σταθεροποιεί κάποιες καταστάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να αλλάξεις ό,τι δεν σ’ αρέσει και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευχάριστες στιγμές και συγκυρίες κάθε είδους! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου, υλοποίηση σχεδίων, αλλά και ένα πολύ ευχάριστο νέο, είδηση ή μήνυμα!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ιδανική ημέρα, για να κάνεις αυτό που θες πραγματικά! Να πετύχεις ψυχική ηρεμία και αγαλλίαση και να θέσεις νέους στόχους για το άμεσο μέλλον! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες παρασκηνιακές εξελίξεις και συγκυρίες, γεγονός που θα σε βοηθήσει πολύ, στην μετέπειτα πορεία σου! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σου φέρνει μία είδηση ή επικοινωνία, που θα σε ανανεώσει συναισθηματικά και θα νιώσεις ιδιαίτερα χαρούμενος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις σίγουρα πολύ όμορφα, ιδίως μέσα από επαφές και συναντήσεις! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει ανανέωση στην κοινωνική σου ζωή, ξαφνικά χαρούμενα νέα, θετικές αλλαγές και διασκέδαση! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει τύχη και εύνοια στον φιλικό τομέα και επιπλέον, θα σε οδηγήσει στην εκπλήρωση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου, με την βοήθεια των φίλων σου!

ΛΕΩΝ

Μία ημέρα ουσίας αλλά και θετικής έκπληξης, που θα σε ανανεώσει με κάθε τρόπο φίλε Λέοντα, είναι εδώ! Έχεις τώρα την ευκαιρία και την δυνατότητα να βάλεις γερές βάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, σε καθιστά απόλυτα γοητευτικό και καταφέρνεις απρόσμενα, να βελτιώσεις στο έπακρο την κοινωνική σου υπόσταση. Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, φέρνει ένα χαρμόσυνο μήνυμα, που θα σε κάνει ξανά να νιώσεις βέβαιος και ικανοποιημένος με αυτά που έχεις καταφέρει ως τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει θετικές εκπλήξεις και ανέλπιστη χαρά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ! Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σε θέλουν δίπλα τους σήμερα, αφού το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα βοηθήσει κυρίως τις φιλικές και κοινωνικές σου επαφές και σχέσεις! Ένα χαρμόσυνο νέο από κάποιο φίλο, σε βοηθά να κάνεις τις αλλαγές που θες και να κατακτήσεις στόχους!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, είναι γεμάτη ικανοποίηση και ψυχική ανανέωση, που σε απαλλάσσει από άγχος και προβληματισμούς! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει βελτίωση της διάθεση σου, ψυχολογική ενδυνάμωση και σιγουριά στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου, μέσα από ξαφνικές συγκυρίες! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σου δώσει επίσης τύχη και εύνοια, προκειμένου να εκπληρώσεις μία βαθιά σου επιθυμία, που είχες εδώ και αρκετό καιρό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ετοιμάσου για μία απόλυτα τυχερή, ευχάριστη και διασκεδαστική ημέρα! Όλα τα γεγονότα που θα προκύψουν τώρα, θα είναι ανέλπιστα θετικά! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευχάριστες στιγμές, έντονη κοινωνική ζωή, λάμψη και ξαφνικές επιτυχίες κάθε είδους! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σου δώσει κι αυτό τύχη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου δικαιώνεσαι και καταφέρνεις να επαναφέρεις την αρμονία και την ηρεμία, στην ζωή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα να απαλλαγείς από άγχος, ανασφάλειες, στεναχώριες και βάρη της καθημερινότητας! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, σε ομορφαίνει, φέρνει απρόσμενες ευχάριστες στιγμές μέσα στην ημέρα, φέρνει λύσεις και ενδυναμώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα λύνει κι αυτό μέσω της επικοινωνιακής οδού, όλα τα προβλήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, πετυχαίνεις στόχους, αλλά ταυτόχρονα περνάς και τέλεια! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές σου δραστηριότητες και επαφές και συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει νέες γνωριμίες, σε κάνει περιζήτητο, αλλά και δέκτη απρόσμενων χαρούμενων νέων ή μηνυμάτων! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, επίσης φροντίζει για την διασκέδαση σου, αλλά και για την καλή φήμη σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, ήρθε η ώρα, να νιώσεις ξανά σιγουριά και ασφάλεια στην ζωή σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, μετά από κάποια χαρμόσυνα γεγονότα σήμερα! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες, να προστατέψεις την ψυχική σου ηρεμία και να αποδείξεις το δίκιο σου, μέσα από επαφές και συζητήσεις! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπίτι και οικογένεια!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, να είσαι σε ετοιμότητα για τα καλύτερα! Νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις, τύχη, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, πολλά μηνύματα και νέα, προτάσεις και γενικά μία απόλυτα ανανεωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, χάρη στην άψογη επικοινωνία που έχεις με τον σύντροφο!

Σχετικά άρθρα