Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 22/5

Οι αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα μόνο ευχάριστες εκπλήξεις κρύβουν! Κάποιοι θα αισθάνονται σίγουροι για τα συναισθήματα και την αφοσίωση του συντρόφου,ενώ μέσα από τις πράξεις πολλές από τις επιθυμίες πραγματοποιούνται από τον σύντροφο!

Για κάποιον φίλο του ζωδιακού υπάρχει μια νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία, που θα πιθανόν να οδηγηθεί σε σοβαρή σχέση Το φλερτ ωστόσο, δεν θα έχει σταματημό. Τέλος ο σύντροφος, θα κακομάθει με κάθε τρόπο κάποιο ζώδιο και μάλιστα, πιθανόν να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα του δώσει μεγάλη χαρά!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι σίγουρος για τα συναισθήματα και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μέσα από τις πράξεις του! Επιπλέον κολακεύεσαι με τις εκδηλώσεις τρυφερότητας από μέρους του και ανταποδόσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει σε σένα ξαφνικά και επιδιώκει επανασύνδεση! Αν θες όντως κάτι τέτοιο, πες άφοβα το ναι!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες ή και νέες σχέσεις, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, πολλά μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και προτάσεις! Γοητεύεις με τον λόγο σου και πραγματικά όλα μπορούν να συμβούν, αφού η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ανανεωτική για τον ερωτικό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, πολλές από τις επιθυμίες σου πραγματοποιούνται από τον σύντροφο σου, εκεί που ούτε καν το περιμένεις!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο το οποίο δεν είχες προσέξει μέχρι τώρα, σου εκδηλώνει τώρα το ενδιαφέρον και τον έρωτα σου για σένα! Δώσε του μία ευκαιρία και που ξέρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους η σχέση σου σταθεροποιείται και μετά από συζήτηση με τον σύντροφο σου και βρίσκετε λύσεις σε τυχόν προβληματισμούς, που σας είχαν κουράσει τελευταία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και μάλιστα μία νέα γνωριμία, να μεταμορφωθεί στο άμεσο μέλλον, σε μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο, ανανέωση της σχέσης σας και ευχάριστες εξόδους ψυχαγωγίας! Πετυχαίνεις όλους τους ερωτικούς σου στόχους!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός ή παρασκηνιακός έρωτας, σε οδηγεί σε καυτά συναρπαστικά ερωτικά μονοπάτια! Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, σου αναστατώνει όλη την ζωή, ευχάριστα! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για την επίλυση παλαιών προβλημάτων που εκκρεμούν με τον σύντροφο σου, σου δίνει χαρά και ανακούφιση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καλό θα ήταν να προτείνεις και να οργανώσεις μία έξοδο με τον σύντροφο σου, που θα ανανεώσει την σχέση σας, αφού θα περάσετε σίγουρα υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία, θα σου αλλάξουν κυριολεκτικά την ζωή! Το φλερτ ωστόσο, δεν θα έχει σταματημό!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος η ώριμη και προσγειωμένη αυτοπεποίθηση σου και η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα, θα βοηθήσουν, να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία, που θα πιθανόν να οδηγηθεί σε σοβαρή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου και έτσι κερδίζεις εσύ το «πάνω χέρι» στην σχέση σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα γίνει η αποκάλυψη κρυφών θαυμαστών! Αυτό φυσικά θα αλλάξει τα σχέδια σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου, αλλά και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές αισθησιακές στιγμές που θα περάσεις με τον σύντροφο, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να πείσεις το ταίρι σου, για τις πιο βαθιές σου συναισθηματικές ανάγκες και εκείνος να σε καταλάβει απόλυτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα γίνει η αποκάλυψη κρυφών θαυμαστών! Αυτό φυσικά θα αλλάξει τα σχέδια σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου, αλλά και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές αισθησιακές στιγμές που θα περάσεις με τον σύντροφο, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να πείσεις το ταίρι σου, για τις πιο βαθιές σου συναισθηματικές ανάγκες και εκείνος να σε καταλάβει απόλυτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος, ιδίως επικοινωνιακά, αφού πολλές θα είναι οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές και θα χορτάσεις επαφές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σε κακομαθαίνει με κάθε τρόπο και μάλιστα, πιθανόν να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει διαφορετικά, γι’αυτό μην χάσεις την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε επιτέλους μαζί με τον σύντροφο σου, θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα και ανανεώνετε έτσι, την καθημερινότητα σας!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Επίσης απολαμβάνεις φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά ερωτικά μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι επαφές σου και η επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου βελτιώνονται και θα φέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας!

Σχετικά άρθρα