Τα ζώδια σε περίοδο εργένικης ζωής

“Γιατί δεν τους αντέχω ζευγαρωμένους και εγώ να μην έχω…” λέει ο στίχος ενός πολύ γνωστού τραγουδιού, που είναι πολύ πιθανό να σε έχει κάνει κάποιες στιγμές να δακρύσεις, αν δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό…
Είναι πολύ πιθανό να σε έχουν κουράσει οι ερωτήσεις των φίλων, των γνωστών και της οικογένειας: “Ακόμα να κάνεις σχέση; Πότε θα παντρευτείς; Άντε με το καλό να βρεις τον άνθρωπό σου!” Δεν είναι εύκολο πράγμα η μοναξιά, όμως πολλές φορές είναι καλύτερα να μένεις για μία περίοδο μόνος, παρά να αισθάνεσαι τη μοναξιά μέσα από μία σχέση, που δεν σε καλύπτει!
Το να είσαι single (ελεύθερος/η) έχει και τα καλά του! Ποια είναι αυτά; Διάβασε το ζώδιο, αλλά και τον ωροσκόπο σου, και μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς υπέρ σου, την περίοδο της εργένικης ζωής σου!

ΚΡΙΟΣ

«Άλλαξε ό,τι δεν σου αρέσει… χωρίς να δώσεις πουθενά ραπόρτο!»
Είναι γεγονός ότι είσαι από τους ανθρώπους που δεν νιώθεις εύκολα μοναξιά… Πολλές φορές μάλιστα αναζητάς και περιόδους ερωτικής ελευθερίας, σου αρέσει να μην έχεις σχέση, γιατί με αυτό τον τρόπο αισθάνεσαι ανεξαρτησία και είσαι πραγματικά ο εαυτός σου! Αν λοιπόν περνάς περίοδο που είσαι single, τότε σίγουρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις νέα ξεκινήματα… Στην φάση της εργένικης ζωής σου, κάνεις πάντα μεγάλες αλλαγές, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις ραπόρτο σε κανέναν, λειτουργώντας αυθόρμητα, ελεύθερα, γρήγορα και αποφασιστικά! Αλλάζεις look, συνήθειες, φίλους, γούστα, στέκια, δουλειά, ακόμα και σπίτι… και έτσι, μέσα από αυτή την ουσιαστική μεταμόρφωση, καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε γεμίζει!

ΤΑΥΡΟΣ

«Τεμπέλιασε όσο θες και απόλαυσέ το!»
Με κυβερνήτη του ζωδίου σου (ή του ωροσκόπου σου) την θεά του έρωτα, την Αφροδίτη, είναι σίγουρο ότι δεν λατρεύεις και πολύ την περίοδο που είσαι χωρίς σχέση! Αν το καλοσκεφτείς όμως, τις στιγμές που είσαι δίχως ερωτικό σύντροφο έχεις κάποιες ανέσεις (είναι γνωστό ότι τις λατρεύεις), που δεν θα μπορούσες να τις απολαύσεις, αν ήσουν σε σχέση! Μπορείς να χουχουλιάζεις για ώρες στον καναπέ, χαζεύοντας το αγαπημένο σου πρόγραμμα στην τηλεόραση… Έχεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, για να κάνεις τα σπα, τις μάσκες ανανέωσης και την περιποίηση, που τόσο σου αρέσει! Μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με το γούστο το δικό σου, χωρίς να υπολογίζεις τι θα αρέσει σε κάποιον άλλον εκτός από εσένα! Με λίγα λόγια, την περίοδο της εργένικης ζωής σου, μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο όμορφη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Απόκτησε νέους φίλους… και επικοινώνησε!»
Δεν τα πας και άσχημα με την ελευθερία, φίλε Δίδυμε, και σπάνια νιώθεις την μοναξιά να σε κυριεύει! Το να είσαι single είναι μία αγαπημένη σου συνήθεια, που την απολαμβάνεις και την χαίρεσαι! Αν ωστόσο έχεις περάσει μία δύσκολη φάση στα αισθηματικά σου και για την ώρα δεν μπορείς να εκτιμήσεις την χαρά της ελευθερίας, η αστρολογία είναι εδώ, για να σου πει πώς να αξιοποιήσεις αυτή την μοναχική περίοδο: Ταξίδεψε, ξεκίνα ένα σεμινάριο, δες φίλους που είχες καιρό να συναντήσεις, μίλα στο τηλέφωνο ανενόχλητα και φλέρταρε δίχως όρια! Αυτά τα tips αν ακολουθήσεις, είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσεις πολύ το γεγονός που περνάς ερωτική περίοδο μοναξιάς! Το κλειδί της δικής σου ευτυχίας κρύβεται σε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία… και τώρα το κρατάς στα χέρια σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μπορείς να τρως ό,τι θέλεις… χωρίς τύψεις και φόβο ότι δεν θα σε θέλει πια!»
Μοναχικέ Καρκίνε, σκούπισε τα δάκρυά σου και σκέψου ότι είναι ωραίο κάποιες στιγμές να είσαι single… Μπορεί να μην σου αρέσει η μοναχική φάση και το μυαλό σου να είναι κολλημένο στο παρελθόν και στο τι έφταιξε, όμως την περίοδο της εργένικης ζωής σου, υπάρχουν στιγμές που μπορείς να χαρείς, τις οποίες όταν ήσουν σε σχέση δεν τα κατάφερνες. Πολύ βασικό είναι το γεγονός ότι όταν είσαι single βρίσκεις και πάλι την ψυχική σου ηρεμία. Δεν φοβάσαι τι θα γίνει στο μέλλον της σχέσης σου, δεν υπάρχουν γκρίνιες, καβγάδες, ανασφάλειες, φόβοι και ανησυχίες… Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν κάτι πολύ βασικό: Τις συναισθηματικές σου ανάγκες! Επιπλέον, μπορείς να τρως ανενόχλητα τα γλυκάκια και τις λιχουδιές σου, χωρίς να έχεις το άγχος αν θα τσιμπήσεις και κάποιο κιλάκι. Δεν είπαμε να το παρακάνεις… αλλά μπορείς έστω και για μία μικρή περίοδο να χαλαρώσεις από τις δίαιτες και τους διατροφικούς περιορισμούς.

ΛΕΩΝ

«Φλερτάρεις ανενόχλητα… δίχως φρένο!»
Ο έρωτας σου δίνει φτερά, για το λόγο αυτό, όταν περνάς περιόδους ερωτικής ρουτίνας και είσαι χωρίς ερωτικό σύντροφο, τα βάζεις με τον εαυτό σου και θεωρείς ότι κάτι σου λείπει, δραματοποιώντας κάπως τις καταστάσεις! Λαμπερέ Λέοντα, μπορεί να είσαι single όμως έχεις και την ευκαιρία να γευτείς κάποιες από τις μεγάλες χαρές της ζωής, που δεν σου δίνεται η ευκαιρία να τις απολαύσεις όταν διατηρείς κάποια σχέση! Έτσι λοιπόν, μπορείς πιο άνετα να ντύνεσαι και να στολίζεσαι με το γούστο το δικό σου… Έχεις την ευκαιρία να σπαταλάς το χρήμα σου ακριβώς όπως εσένα σου αρέσει, χωρίς να αισθάνεσαι ενοχές! Μπορείς να γνωρίζεις νέο κόσμο και να επιβεβαιώνεσαι μέσα από το φλερτ! Πράγματι, το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Επικεντρώνεσαι στην καριέρα σου… πάμε για προαγωγή!»
Δεν είναι και άσχημα που είσαι single, μάλλον το απολαμβάνεις και χαίρεσαι που δεν έχεις μπελάδες πάνω από το κεφάλι σου! Είσαι γενικά ένας άνθρωπος που λειτουργείς βάση λογικής, έτσι λοιπόν δεν σε απασχολεί και το γεγονός να περνάς κάποιες περιόδους μοναχικότητας, γιατί κατά κύριο λόγο αναζητάς κάτι σοβαρό στα αισθηματικά σου… Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις την περίοδο της εργένικης ζωής σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα; Βάλε νέους επαγγελματικούς στόχους, κάνε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου, ξεκίνησε γυμναστήριο, διατροφή και κόψε τις κακές συνήθειες (πχ το τσιγάρο)! Ένας χωρισμός στα ερωτικά σου, γίνεται πάντα μία νέα ευκαιρία για ανανέωση στους βασικούς τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας σου!

ΖΥΓΟΣ

«Μαθαίνεις να στηρίζεσαι στα πόδια σου και να παίρνεις εσύ τις αποφάσεις για τη ζωή σου.»
Όσο και να προσπαθήσει να σε πείσει κανείς ότι στην single ζωή σου μπορείς να περάσεις καλά, δύσκολα θα το καταφέρει! Είσαι το κατεξοχήν ζώδιο της συντροφικότητας και τρέμεις στην ιδέα της μοναξιάς. Η μοναξιά όμως δεν είναι ένα συναίσθημα που προκύπτει μόνο όταν δεν έχουμε σχέση, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βάλεις στο μυαλό σου… Την περίοδο της εργένικης ζωής σου μπορείς να ανανεώσεις τις φιλικές σου σχέσεις, να έρθεις πιο κοντά σε φίλους με τους οποίους είχες απομακρυνθεί, γιατί είχες δοθεί ολοκληρωτικά στον έρωτά σου! Μπορείς να δεις ελεύθερα όποια ταινία εσύ θα επιλέξεις στο DVD ή στο σινεμά, έχεις την ευκαιρία να ακούς τη μουσική που αρέσει μόνο σε εσένα, να πας σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που σε εκφράζουν… Είναι λοιπόν μία μοναδική ευκαιρία για σένα να βάλεις ως προτεραιότητα τον εαυτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Εκτιμάς την ελευθερία σου… αλλά και τον εαυτό σου!»
Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση της αισθηματικής σου ζωής, εφόσον η αισθηματική σου κατάσταση είναι “single”, αγαπητέ Σκορπιέ! Κατά την διάρκεια της ελευθερίας σου λοιπόν, μπορείς να αράξεις στο σπίτι, να κάνεις τον απολογισμό σου, να σκεφτείς τα μείον σου, να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να βάλεις σε μία νέα τροχιά τη ζωή σου! Επιπλέον, όταν είσαι χωρίς σχέση, μπορείς ανεμπόδιστα να περάσεις χρόνο μόνο με τον εαυτό σου, να διαβάσεις το αγαπημένο βιβλίο, να αράξεις στο σπίτι με τις παντόφλες και τη φόρμα σου, χωρίς να έχεις το άγχος του να ντυθείς, να στολιστείς για να βγεις ραντεβού! Με λίγα λόγια, η φάση της ελευθερίας σου, σε βοηθά να τα βρεις καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Γίνεσαι συλλέκτης εμπειριών!»
Δεν είναι και άσχημα όταν ένας άνθρωπος του ζωδίου σου περνάει single φάση… Απεναντίας, είναι μία από τις πιο ανέμελες, αλλά και ευχάριστες περιόδους της ζωής σου! Απολαμβάνοντας την ελευθερία σου, πολλές φορές θα νιώσεις ότι περνάς πολύ καλά, γιατί μπορείς να ταξιδέψεις με φίλους, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάξεις απόψεις, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες… Μην ξεχνάς ότι το βασικότερο για έναν Τοξότη είναι να επεκτείνει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τους ορίζοντές του, απολαμβάνοντας νέες συναρπαστικές στιγμές, που θα έχει να τις θυμάται και να τις συζητά! Αν λοιπόν είσαι σε εργένικη περίοδο, ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι τελευταία, κάνε πράγματα για πρώτη φορά και γίνε συλλέκτης εμπειριών παντός είδους, που θα έχεις να τις συζητάς και στα γεράματά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Γίνεσαι εσύ το αφεντικό της ζωής σου και κάνεις και… οικονομία!»
Δεν τα πας και άσχημα με την μοναξιά, αγαπητέ Αιγόκερε, αφού είσαι της άποψης ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να περνά και κάποιες περιόδους μοναχικότητας στα αισθηματικά του, προκειμένου να ανασυντάξει την ζωή του! Την περίοδο που είσαι single μπορείς να λειτουργήσεις ακόμα πιο ενεργητικά και αποφασιστικά στα ζητήματα που αφορούν τους μελλοντικούς στόχους της ζωής σου! Έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά στα επαγγελματικά σου, με λίγα λόγια καταφέρνεις να ξεπερνάς τις ερωτικές πληγές του παρελθόντος μέσω της εργασιοθεραπείας, αλλά βάζεις τις βάσεις και για ένα καλύτερο «αύριο»! Έτσι λοιπόν, έστω και αν κάποιες στιγμές σε παίρνει από κάτω που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, σκέψου πόση σημαντική πρόοδο μπορείς ή έχεις καταφέρει να σημειώσεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου! Ένα ακόμα ατού, είναι ότι την ελεύθερη αισθηματική περίοδο της ζωής σου, μπορείς να κάνεις και σημαντική οικονομία…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δεν έχεις πλέον μουρμούρες, γκρίνιες και παράπονα!»
Σύντροφο μπορεί να μην έχεις, όμως τώρα που είσαι single έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και απολαμβάνεις τους φίλους σου και την παρέα τους! Είναι γνωστό, αγαπητέ Υδροχόε, ότι είσαι ένας άνθρωπος με μεγάλο κοινωνικό κύκλο και έχεις αρκετά ενδιαφέροντα, τα οποία τα χαίρεσαι ακόμα περισσότερο, όταν δεν υπάρχει κοντά σου κάποιος σταθερός ερωτικός δεσμός! Δεν δέχεσαι τον έλεγχο «Πού πήγες, με ποιον ήσουν και τι ώρα θα γυρίσεις»… Δεν ακούς γκρίνιες, δεν έχεις υποχρεώσεις και φυσικά, η ρουτίνα δεν υπάρχει στην καθημερινότητά σου… Νιώθεις ελεύθερος να κάνεις αυτό που σου αρέσει, τη στιγμή που εσύ θα διαλέξεις… Τι το καλύτερο λοιπόν; Απόλαυσέ το!

ΙΧΘΕΙΣ

«Είσαι single; Ώρα για εσωτερική και εξωτερική μεταμόρφωση!»
Για να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους, αγαπητέ Ιχθύ, δεν μένεις για καιρό single… Η περίοδος της ελευθερίας έχει πολύ μικρή διάρκεια, συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια! Από τη μία πλευρά δεν αντέχεις τη μοναξιά, από την άλλη έχεις αυτό το ερωτικό ταλέντο και την γλυκύτητα, που σε κάνει εύκολα και γρήγορα να βρίσκεις νέο αμόρε! Αν λοιπόν αυτό τον καιρό περνάς από αυτές τις μικρές περιόδους που δεν έχεις σύντροφο, από το να κλαις και να αρχίζεις να στέλνεις μηνύματα σε πρώην, κάνε κάτι πιο εποικοδομητικό! Αναγνώρισε την αξία σου, αποδέξου τον εαυτό σου για αυτό που είσαι και νιώσε καλά με εσένα… Μόνο αν νιώσεις ευχαρίστηση γι’ αυτό που πραγματικά είσαι, θα μπορέσει και κάποιος άλλος να σε εκτιμήσει! Άσε τις υπερβολές στην άκρη και φρόντισε την φυσική κατάσταση, γράψου γυμναστήριο, άλλαξε look και ανανεώσου, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά!

Σχετικά άρθρα