Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 24/5

Η σημερινή Παρασκευή φέρνει μάλλον, βαριά ψυχολογία, νεύρα, ξεσπάσματα και προβληματισμούς για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου… Η αιτία; Το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα που… «ανοίγει πληγές» από το παρελθόν

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, θα πρέπει να παραμείνεις συγκρατημένος, αλλά και ώριμος στην συμπεριφορά σου, να αποφύγεις εντάσεις και καυγάδες, ιδίως αν επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις! Προσοχή χρειάζεται επίσης, στην χρήση των οικιακών συσκευών, γιατί αναμένονται ζημιές και βλάβες σήμερα. Κάποια παλαιά και ξεχασμένα προβλήματα, επανέρχονται τώρα και σου δημιουργούν άγχος και νευρικότητα, αλλά ευτυχώς θα είναι όλα παροδικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, πρόσεχε τα μηνύματα που στέλνεις, τι γράφεις και σε ποιον! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι συνεπής στις συναντήσεις σου και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, κυρίως στην οδήγηση! Στις επικοινωνίες σου, φρόντισε να είσαι περισσότερο ακροατής, παρά ομιλητής! Απέφυγε κουτσομπολιά, διότι κάποιες αποκαλύψεις, λόγω λαθών ή απροσεξίας, θα εκθέσουν εσένα και ίσως χρειαστεί να απολογηθείς, μετά από εντάσεις!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, ίσως νιώσεις ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες ότι είχες θέσει στην ζωή σου, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί αυτές θα είναι που θα προκαλέσουν και την σημερινή αβεβαιότητα σου! Προστάτεψε τα υλικά αγαθά σου από βλάβες, κλοπές ή λάθος χειρισμούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, φρόντισε να έχεις υπομονή και αυτοσυγκράτηση και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος! Είσαι αρκετά προσγειωμένος πια και λογικός και μπορείς να το καταφέρεις! Δείξε προσοχή σε εντάσεις, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις, γιατί το κλίμα είναι τεταμένο! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ό,τι κι αν συμβεί τώρα, όπως και σε όποια προκλητική συμπεριφορά αντιμετωπίσεις!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, προσπάθησε να μην γίνεις αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη, λόγω απαισιοδοξίας! Ωστόσο, παρά την πεσμένη διάθεση σου, μία αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου κινήσεις και την εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, μην ξεσπάς τα νεύρα σου σε έναν φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, γιατί η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί, όσο κι αν σε αγαπάει! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα πράγματα από τους άλλους, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να φέρουν ρήξεις! Προστάτεψε το φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο, σημαντικές για σένα φιλικές σχέσεις!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις, κάποιες λάθος συμπεριφορές που θα έχουν και που θα πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και ψυχρότητα από τους άλλους! Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου λοιπόν, να αποβάλλεις παρορμητισμό και να θυμάσαι πως ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, θα διαπιστώσεις πως σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, ίσως κάποιοι «ψάχνονται» για καυγά, αλλά εσύ δεν θα πρέπει να τους κάνεις το χατίρι! Επιπλέον και εσύ πρέπει να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου, όπως και να αποφύγεις τα κουτσομπολιά! Επίσης πρέπει να προσέξεις και τις μετακινήσεις σου, τώρα! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, πρέπει να επιστρατέψεις την υπομονή σου και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και δεν σε αντιπροσωπεύει! Ίσως υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επειδή όλα τα βλέπεις λάθος! Για το καλό σου λοιπόν, μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην σκέφτεσαι υπερβολικά για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, είναι κρίμα λόγω νευρικότητας και παρορμητισμού, να προκληθούν ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις! Κάνε υπομονή, δείξε την δύναμη σου με πράξεις και όχι με θυμωμένα λόγια και επιθετική συμπεριφορά και αντιμετώπισε με ωριμότητα και ψυχραιμία, πιθανούς καυγάδες και εριστικότητα, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σήμερα, μπορεί να σου προκαλέσει απώλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, μπορεί ο χρόνος να φαίνεται ελάχιστος, για τις δουλειές που έχεις να κάνεις, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει! Μπορείς να τα καταφέρεις, με όπλο σου την ψυχραιμία, την οργάνωση και τον προγραμματισμό! Σαφώς έχεις αρκετό άγχος, νευρικότητα και δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, αλλά η σημερινή ημέρα, θα σε αναγκάσει να τις τακτοποιήσεις όλες τώρα.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, η έπαρση, αλλά και η παρορμητικότητα σου, θα πλήξει την καλή σου φήμη σου, θα κλονίσει πιθανόν τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα χαλάσει την διάθεση που είχες, να περάσεις όμορφα, δημιουργικά και ψυχαγωγικά αυτό το 24ωρο! Μην είσαι λοιπόν, τόσο βιαστικός στην συμπεριφορά σου, γιατί έτσι θα ανατραπεί η πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου! Μην ζητάς όλο και περισσότερα!

Σχετικά άρθρα