Ερμής στον Λέοντα: Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο για τον Ιούλιο;

Από σήμερα (27/6) ο Ερμής εισέρχεται στο παθιασμένο ζώδιο του Λέοντα και θα μας επηρεάζει ως τις 19 Ιουλίου και από τις 11 ως 29 Αυγούστου 2019.

Με τον Ερμή στο Λέοντα, γινόμαστε ενθουσιώδεις στην προσπάθειά μας για τη γνώση. Είμαστε περήφανοι για τις ικανότητες μάθησης που έχουμε και η μάθηση είναι τώρα διασκεδαστική. Μπορεί να έχουμε την τάση να επιδεικνύουμε στους άλλους ότι τα ξέρουμε όλα.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης και τα ταξίδια.

Κριός

Με τον Ερμή να περνά στον πέμπτο οίκο σας, είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και μπορεί να έχετε πολλά φλερτ, που όμως δύσκολα θα καταλήξουν σε μια σταθερή σχέση. Θα έχετε, επίσης, την ικανότητα να φέρετε εις πέρας μια σκληρή δουλειά και με το εφευρετικό μυαλό σας, μπορείτε να αναπτύξετε ένα δημιουργικό έργο. Τώρα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στη σχέση σας, συζητώντας το ζήτημα που σας απασχολεί με αρμονικό τρόπο. Αν είστε καλλιτέχνης, συγγραφέας ή καθηγητής, αυτή η θέση του Ερμή σας ευνοεί. Δεν θα μπορείτε τώρα να λειτουργείτε καλά, αν σας πιέζουν και θέλετε να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στην έκφρασή σας.

Ταύρος

Με τον Ερμή να μεταβαίνει στον τέταρτο οίκο σας, νιώθετε μια μεγάλη αγάπη για το σπίτι και την οικογένειά σας και γενικά θέλετε να βρίσκεστε σε ένα οικείο περιβάλλον. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειάς σας κάνει ένα ταξίδι ή βρεθείτε με άτομα από την παιδική σας ηλικία και τα χρόνια του σχολείου. Ίσως να σκέφτεστε ακόμα να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα από το περιβάλλον σας, ακόμα και να πάτε σε άλλο σπίτι ή άλλη πόλη. Η ζωή σας μέσα στο σπίτι έχει έντονες συνομιλίες αλλά και ευχάριστη και ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Έχετε μια πολύ ιδιωτική ζωή και δεν θα εκφράζετε τώρα τον τρόπο σκέψης σας. Οι ιδέες σας είναι διαισθητικές αλλά στερούνται ρεαλισμού και πρακτικότητας.

Δίδυμος

Με τον Ερμή να περνά στον τρίτο οίκο σας, προβάλλετε τις διανοητικές σας ικανότητες και με το ευέλικτο μυαλό σας και την ανοιχτόμυαλη διάθεσή σας, μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε. Έχετε τώρα περισσότερο νεανική διάθεση, πρόθυμοι να προσεγγίσετε τη ζωή με ανάλαφρο πνεύμα. Αν είστε συγγραφέας, σκηνοθέτης, φωτογράφος, γραφίστας, γραμματέας, καθηγητής ή δάσκαλος, θα έχετε νέες ιδέες και έμπνευση. Υπάρχει η δυνατότητα για ένα σύντομο ταξίδι ή να μετακινείστε από τη μια πόλη στην άλλη. Θα έχετε την τάση να κινείστε πολύ ή ακόμα να μιλάτε με τους άλλους περισσότερο από το συνηθισμένο.

Καρκίνος

Με τον Ερμή να περνά στον δεύτερο οίκο σας, κάνετε προσπάθειες για τη βελτίωση των οικονομικών σας πόρων και έχετε τη δύναμη του μυαλού σας για να πετύχετε. Έχετε τώρα πνευματική ευστροφία, γράφοντας ή μιλώντας. Είστε τώρα περισσότερο αισθησιακοί και δείχνετε ένα έντονο ενδιαφέρον για το φλερτ ή το σεξ, με μια τάση να προσελκύετε περισσότερα από ένα άτομα τη φορά. Ίσως κάποιο νεότερο άτομο, γίνει ισχυρός πόλος έλξης. Είστε τώρα πρόθυμοι να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα και με το εφευρετικό μυαλό σας, βρίσκετε τους τρόπους. Τώρα τείνετε να είστε λιγότερο ανοικτοί προς τους άλλους.

Λέων

Με τον Ερμή να προχωρά στον πρώτο οίκο σας, θέλετε να επικοινωνήσετε και είστε σωματικά δραστήριοι, αγαπώντας την κίνηση, το παιχνίδι και τη δράση. Προσέξτε μη γίνετε ανταγωνιστικοί στην προσπάθειά σας να προβάλλετε τις ιδέες σας. Αναλαμβάνετε αρκετές δραστηριότητες, θέλετε να κάνετε ό, τι σας αρέσει και αν νιώσετε ότι είστε σε άδικη μεταχείριση, δεν θα διστάσετε να μιλήσετε ευθέως. Τώρα θέλετε να μιλάτε για τον εαυτό σας και τα επιτεύγματά σας περισσότερο από το συνηθισμένο ή μπορεί να στραφείτε προς τη γραφή, τη φωτογραφία ή την τέχνη. Βρίσκετε τις κατάλληλες λέξεις που χρειάζονται για να εκφραστείτε και σας έρχονται εύκολα.

Παρθένος

Με τον Ερμή να ανήκει στον δωδέκατο οίκο σας, αποφύγετε την έμμονη σκέψη και προστατεύστε τον εαυτό σας από τις επεμβατικές σκέψεις των άλλων. Ίσως τώρα να είστε λιγότερο εγωιστές, καθώς ασχολείστε με τις πιέσεις και τα τραύματα του παρελθόντος. Θα είστε επιφυλακτικοί και δεν θα εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να κρύψετε ακόμη και τις αποφάσεις σας και τις ιδέες σας, προσπαθώντας να δείξετε στους άλλους ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είστε. Θα είστε τώρα περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων, προσπαθώντας να βοηθήσετε κάποιον που σας έχει ανάγκη.

Ζυγός

Με τον Ερμή να είναι στον ενδέκατο οίκο σας, θα νιώθετε χαρούμενοι από ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών προσκλήσεων. Θα συναντήσετε πολλούς νέους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστείτε τις απόψεις σας, και θα αντιμετωπίζετε τις δύσκολες καταστάσεις αισιόδοξα και ανάλαφρα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο μυαλό σας αλλά το πιο σημαντικό από όλα θα είναι η επικοινωνία, πώς θα μιλήσετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τι είναι σωστό να πείτε και τι δεν είναι. Σας αρέσει να είστε με τους άλλους για να μάθετε τι σκέφτονται. Τώρα δεν έχει τόση σημασία για σας να ακολουθήσετε τους κανόνες, λέτε άφοβα τη γνώμη σας.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να περνά στο δέκατο οίκο σας, θα μετράτε στους άλλους και θα σας θαυμάζουν. Θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα ή μπορεί να αποκτήσετε νέες συνήθειες. Θα δουλεύετε με οργάνωση και πειθαρχία και θα ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της εργασίας σας. Προσέξτε τις πολλές ώρες εργασίας, διότι θα νιώσετε εξαντλημένοι και δεν θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις διανοητικές σας ικανότητες. Θα είστε τώρα περισσότερο ευφυείς από το συνηθισμένο και έξυπνοι στα λόγια, με αποτέλεσμα να διασκεδάζετε την παρέα σας. Τώρα δεν θα θέλετε να είστε μόνοι σας και θα προτιμούσατε να περιβάλλεστε από ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Τοξότης

Με τον Ερμή να πηγαίνει στον ένατο οίκο σας, θα έχετε μεγάλη ανοδική πορεία καθώς θα υπάρχει μέσα σας η επιθυμία για κάτι καλύτερο, και ποτέ δεν θα σκέφτεστε κάτι κακό. Όποιες και αν είναι οι καταιγίδες που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας, καταφέρνετε να προσγειώνεστε σε σταθερό έδαφος. Θα έχετε μεγάλη δύναμη στα λόγια και πειθώ και μια διανοητική ανησυχία για τη γνώση και την αποκόμιση εμπειριών, που προκύπτουν όταν ταξιδεύετε σε μακρινούς τόπους. Ίσως ολοκληρώσετε κάποια μεγάλη μελέτη ή μια έρευνα. Τώρα θα θέλετε να είστε ο ταξιδιώτης, ο εξερευνητής. Ίσως να αναζητήσετε φιλίες με άτομα που ζουν μακριά σας.

Αιγόκερως

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, θα ενδιαφέρεστε για τα χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους και θα είστε ικανοί με το λόγο σας, να πάρετε ό, τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε. Ίσως να ασχοληθείτε με μια κληρονομιά ή ακόμα και με τη σεξουαλική σας ζωή. Θα έχετε δυσπιστία στη σχέση σας κι αν είστε μόνοι, θα αναρωτιέστε ποια είναι η σωστή επιλογή. Θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα το οποίο ενέχει κινδύνους ή σε συνεργασία με τους άλλους να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία από κοινού.

Υδροχόος

Με τον Ερμή να μεταβαίνει στον έβδομο οίκο σας, αναζητάτε λιγότερο συναισθηματικό και περισσότερο επικοινωνιακό περιεχόμενο στη σχέση σας κι αν είστε μόνοι, αποφεύγετε τις υπερβολικά εξαρτώμενες σχέσεις και την οικειότητα. Μπορεί να έχετε κέρδη μέσω κάποιου συνεργάτη σας. Ίσως να θέλετε να μιλήσετε και να αποφασίσετε για το κοινό μέλλον της σχέσης σας και τώρα μπορείτε να εναρμονίσετε τις ανάγκες τις δικές σας και του συντρόφου σας, συναισθηματικές και διανοητικές. Θα δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους γενικά και θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε. Ίσως κάνετε διαπραγματεύσεις για μια νέα συνεργασία.

Ιχθύς

Με τον Ερμή να περνά στον έκτο οίκο σας, έχετε την ικανότητα να αποφύγετε τις εντάσεις στην εργασία σας και να κάνετε νέα σχέδια με το αναλυτικό μυαλό σας. Θα έχετε ανάγκη από κάποια χαλάρωση η οποία σας είναι απαραίτητη για να εργαστείτε καλύτερα. Τώρα μπορεί να σας ζητηθεί να εξυπηρετήσετε κάποια άτομα ή να κάνετε χάρες. Σκέφτεστε τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή και πώς να αισθάνεστε συναισθηματικά πιο άνετα. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας βελτιώνονται και μαζί εργάζεστε για την επίλυση των προβλημάτων, καθώς η συμβολή τους είναι αναγκαία. Προσέξτε την υπερβολική εργασία, καθώς θα σας οδηγήσει σε νεύρα και εξάντληση.

Πηγή: www.e-zwdia.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Σ’ αγαπάει πραγματικά; Μάθε τι δηλώνει το ζώδιό του για τη σχέση σας!

Κάνε το τεστ και ανακάλυψε ποιος είναι η αδερφή ψυχή σου!

Τοξότης: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το ζώδιο αυτό!

Τεστ: Δες αν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου για γάμο

Πώς και πόσο μπορεί να σε επηρεάσει ο ανάδρομος Δίας;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X