zodia-provlepseis

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5/7

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο εσένα και φέρνει νέα δεδομένα στην καθημερινότητά σου. Για αυτό διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για εσένα ή για το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει τις δημιουργικές τάσεις σου κι όπως θα διαπιστώσεις πολλά πράγματα γίνονται εύκολα και αβίαστα μέσα από το παιχνίδι, άφησε λοιπόν τον αυθορμητισμό σου να σε καθοδηγήσει! Όσον αφορά δε στην καθημερινότητα σου συνολικά, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, δίνοντας όμως συνάμα και λύσεις σε τυχόν προβλήματα που απασχολούν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να αμβλύνεις τυχόν αντιθέσεις ή διαφωνίες που υπάρχουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Ταύρος

Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις θέματα του σπιτιού ή της οικογένειας σου, μια διαδικασία που μπορεί να επιταχυνθεί με αφορμή κάποιες επισκέψεις που θα δεχθείς. Ίσως μάλιστα να γίνουν συζητήσεις για ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει και σε μια προσωρινή αλλαγή στον τόπο διαμονής σου. Παράλληλα βέβαια στο περιβάλλον σου ακούγονται πράγματα «πολύ καλά για να είναι αληθινά», ίσως όμως να υπάρξουν και φήμες ή «ψίθυροι» χωρίς αντίκρισμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως βρίσκεσαι σε καλλιτεχνικό «οίστρο» και σε αυτόν να επικεντρωθείς!

Δίδυμος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ταξιδέψεις και γενικότερα να απευθυνθείς προς τον έξω κόσμο. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα πλήθος μηνυμάτων, άλλοτε ευχάριστων κι άλλοτε αδιάφορων, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε ανούσιες συζητήσεις ή κουτσομπολιά αλλά να «ταΐσεις» και την πνευματική σου φύση. Παράλληλα, στις οικονομικές συναλλαγές σου΅, υπάρχει ένα «θολό τοπίο», με κίνδυνο να εξαπατηθείς, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να… χαρίσεις από μόνος/η σου! Ανάλογα ασαφή μπορεί να είναι και τα θέλω σου, με συνέπεια να ξοδευτείς για να αποκτήσεις κάτι άχρηστο.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αν χρειαστεί να ξοδευτείς… εκτάκτως, σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι μάλλον υπερβάλλεις. Ίσα-ίσα που λειτουργώντας υπό πίεση θα καταφέρεις τελικά να εξασφαλίσεις μια οικονομική συνδρομή στο έργο σου, ικανή για να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου κι… ακόμη περισσότερες! Παράλληλα, έχεις την δυνατότητα να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο και να καλλιεργήσεις τον προσωπικό «μύθο» σου!

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σου τονίζει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου, καλό είναι λοιπόν να μην υποκύψεις στον κακό εαυτό σου που έχει την τάση να νομίζει πως ό,τι γίνεται τον αφορά και «προσβάλλεται» με το παραμικρό. Αντίθετα η γενναιοδωρία και η μεγαλοψυχία σου θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την αποδοχή και τον θαυμασμό των άλλων. Παράλληλα, αναμένεται να ακούσεις πολλά, ιδιαίτερα σε σχέση με παρασκηνιακές ενέργειες. ακόμη όμως κι αν κάποια πράγματα σου παρουσιάζονται ως δεδομένα, καλό είναι να ψάξεις την… πονηριά ή την αφέλεια που κρύβεται από πίσω.

Παρθένος

Και σήμερα οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά αν τυχόν εμφανιστεί κάποιο «περίεργο» σύμπτωμα στην υγεία σου δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς, αφού πρόκειται για κάτι περαστικό. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σου στέλνει μηνύματα μέσω ονείρων ή «σημαδιακών» συμπτώσεων. Παράλληλα, φαίνεται πως το «δράμα» ενός φίλου ή μιας φίλης είναι «φουσκωμένο» σε σχέση με τις πραγματικές διαστάσεις του, γι’ αυτό μην βιαστείς να «θυσιαστείς» για λογαριασμό του/της! Μπορείς ωστόσο να συνεισφέρεις σε μια ανθρωπιστική προσπάθεια.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες, ενώ γενικότερα αναμένεται να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Ίσως βέβαια να προκύψουν και κάποιες παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα αλλά αν δεν δώσεις σημασία, όλα θα ξεχαστούν γρήγορα. Επιπλέον, «ψήνεται» η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα όμως ως προς τις επαγγελματικές βλέψεις σου κάποιες ιδέες ή «εμπνεύσεις» που σου περνούν από το μυαλό, δεν είναι διόλου ρεαλιστικές, με συνέπεια να διαψευστείς στην συνέχεια.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν μεν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις αλλά μπορεί να συνδράμουν θετικά στο έργο σου, ίσως μάλιστα καταφέρεις να εκπληρώσεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου, παίρνοντας βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο. Κράτα λοιπόν το αποτέλεσμα και μην εμπλέκεσαι σε «αψιμαχίες» με εγωιστικά κίνητρα. Παράλληλα βέβαια η σιγουριά σου μπορεί να κλονιστεί, διαπιστώνοντας πως έχεις πέσει θύμα εκμετάλλευσης από κάποιον/α που… ξέρει πώς να σε «παίζει», δείχνοντας ένα δήθεν αδύναμο πρόσωπο.

Τοξότης

Σήμερα οι πνευματικές αναζητήσεις σου έχουν τον πρώτο λόγο κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις πολλά γύρω από ότι σε ενδιαφέρει, συλλέγοντας γνώσεις και πληροφορίες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντασε καλεί να ταξιδέψεις είτε στην πραγματικότητα, είτε νοερά, γνωρίζοντας νέους κόσμους και διαφορετικές κουλτούρες. Παράλληλα, είναι πιθανό να κάνεις ένα «ψυχικό» βοηθώντας κάποιον/α που έχει ανάγκη, στις αγορές σου ωστόσο πρόσεξε μήπως σου «πασάρουν» αλλοιωμένα τρόφιμα και καλλυντικά ή ψευδεπίγραφα είδη, προϊόντα λαθρεμπορίας.

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Λέοντα κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που προκύπτουν σε ωθούν να επικεντρωθείς στην πορεία των οικονομικών σου, ανησυχώντας για το μέλλον, όπως όμως θα διαπιστώσεις σύντομα όχι μόνον θα καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις σου αλλά θα έχεις και περίσσευμα, που μπορείς να το διαθέσεις όπως αγαπάς. Επιπλέον, μπορεί να εξασφαλίσεις την υποστήριξη ενός χρηματοδότη. Παράλληλα, η εικόνα που σου παρουσιάζει ένας συνεργάτης σου είναι «πολύ καλή για να είναι αληθινή» αλλά αν δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό μπορείς κι εσύ να κάνεις «τα στραβά μάτια».

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και την ώρα που κάποιος/α φεύγει, κάποιος/α άλλος/η… έρχεται! Επιπλέον, φαίνεται ότι πολλά εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από σένα, έχε τους λοιπόν από… κοντά, ωστόσο μην «δένεις» τίποτα αφού οι διαθέσεις και οι προθέσεις μπορεί να αλλάξουν γρήγορα. Ίσως βέβαια να γίνεις «στόχος» και κάποιων αρνητικών σχολίων αλλά δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς σε ένα «αιθέριο» περιβάλλον, σε θέματα υγείας ωστόσο, ενδέχεται να… ενσκήψουν μύκητες και παράσιτα, είτε σε σένα, είτε στα ζώα και τα φυτά σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας καταχρήσεις που θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της ημέρας σε περιμένουν στην… γωνία ποικίλες εργασίες και είναι σκόπιμο να οργανωθείς ώστε να γίνουν όλα σωστά και στην ώρα τους. Παράλληλα, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου επικρατεί ένα ρομαντικό κλίμα, πρόσεξε ωστόσο μήπως εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Αντίθετα έχεις ουσιαστικούς λόγους να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις σε μια δημιουργική κατεύθυνση.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Σ’ αγαπάει πραγματικά; Μάθε τι δηλώνει το ζώδιό του για τη σχέση σας!

Κάνε το τεστ και ανακάλυψε ποιος είναι η αδερφή ψυχή σου!

Τοξότης: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το ζώδιο αυτό!

Τεστ: Δες αν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου για γάμο

Πώς και πόσο μπορεί να σε επηρεάσει ο ανάδρομος Δίας;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X