provlepseis-18-10

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου

Πώς θα κυλήσει αστρολογικά η μέρα σου, σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου; Καλοκαίρι, καύσωνας και τα… άστρα σού παίζουν παιχνίδια! Τι λέει το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις την οικογενειακή σου γαλήνη, είτε επειδή κάποιος/α βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε γιατί ένα περιουσιακό θέμα αποκτά «ακανθώδη» χαρακτηριστικά. Από πλευράς σου πάντως εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορεί να κάνεις άμεσα για να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές έστω και σε μια μίνιμουμ βάση. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να χρειαστούν διαπραγματεύσεις και διπλωματικοί ελιγμοί, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο για σένα, έστω και στα… λόγια!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν τα αντανακλαστικά και η εμπειρία σου απέναντι σε διαφορετικές γνώμες και απόψεις που θα χρειαστεί να συνθέσεις, συχνά μάλιστα κάτω από έντονη πίεση ή την «απειλή» μιας νομικής εμπλοκής. Κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε άτομα που «τα στυλώνουν» σαν κι εσένα, είναι βέβαιο πως θα βρεθείτε από κοινού σε αδιέξοδο. Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου φέρνει «μπαράζ» υποχρεώσεων που σου «τρώνε» τον χρόνο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό να φέρνει αστάθεια στα εργασιακά σου, δεν έχεις παρά να αποδείξεις ότι είσαι επαρκώς ευέλικτος/η!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου ενδέχεται να εμπλακείς σε χρονοβόρες διαβουλεύσεις για ένα οικονομικό θέμα, που ίσως μάλιστα να λάβει νομικές διαστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι. Επιπλέον, αν ψάχνεις για χρηματοδότηση αναμένονται «εμπλοκές», με τα προαπαιτούμενα να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό, θα χρειαστεί να διαχειριστείς αντιφατικές καταστάσεις σε προσωπικά ζητήματα αλλά πάντα υπάρχει και το… διπλό ταμπλό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου να αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου, καλείσαι να μοιράσεις αρμοδιότητες στα πλαίσια των διοικητικών καθηκόντων σου και όχι βέβαια να τα «φορτωθείς» όλα επάνω σου. Άλλο πράγμα η εποπτεία κι άλλο η… σκλαβιά! Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν αν καταφέρεις να συμβιβάσεις τις αντιμαχόμενες πλευρές, θέτοντας συνάμα και τα δικά σου «κόκκινες γραμμές». Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να φέρει μια οικογενειακή αναστάτωση ή τεχνικά προβλήματα στο χώρο σου, που απαιτούν μια… διαλλακτική αντιμετώπιση!

ΛΕΩΝ

Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, το ζητούμενο είναι να διερευνήσεις τα δρώμενα του παρασκηνίου, αφού εκεί «τρέχουν» καταστάσεις, που θα επηρεάσουν τόσο τα προσωπικά όσο και τα εργασιακά σου και το θέμα είναι να μην μείνεις «στην απ’ έξω». Ακόμη, είναι πιθανό να προκύψει ένα θέμα στην υγεία σου, πολύ περισσότερο αν αγνοήσεις κάποια σημάδια κούρασης και ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου και σε ωθεί να μάθεις περισσότερα για πρόσωπα και πράγματα, όχι όμως κατ’ ανάγκη… σοβαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου να δημιουργεί συνθήκες κρίσης στις σχέσεις σου με φίλους/ες αλλά και αγαπημένα πρόσωπα, οφείλεις να ακολουθήσεις μια στρατηγική «σωφρονισμού», χωρίς όμως να χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον είναι πιθανό να αναλάβεις ευθύνες στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, καλό είναι ωστόσο να αναλάβουν και οι άλλοι τις δικές τους, αφού «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με την τελική «σούμα» όμως να είναι «ίσα βάρκα, ίσα πανιά».

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να αποδεχθείς όρους με τους οποίους δεν συμφωνείς κι εδώ είναι που θα πρέπει να αναζητήσεις την χρυσή τομή, ώστε να μετριάσεις τους «κραδασμούς» από μια ενδεχόμενη σύγκρουση. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο στην καριέρα σου, καλό είναι να το ξαναδείς, αφού υπάρχουν εμπόδια και προαπαιτούμενα που για την ώρα δεν καλύπτονται. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει… λιγότερο βέβαιο/η για αυτά που θέλεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς πάντα να δίνεις λύσεις σε προβλήματα των άλλων, φέρνοντάς τους πιο κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σου φέρνει «τρεχάματα», είτε για δικές σου υποθέσεις που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, είτε για να καλύψεις την… αδράνεια κάποιων, που «αρνούνται» να αναλάβουν τις ευθύνες τους και σε βάζουν σε μπελάδες. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις, αντίθετα όμως μπορεί να μάθεις πολλά και χρήσιμα, μελετώντας, γι’ αυτό ρίξε το βάρος στις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό οφείλεις να ασχοληθείς άμεσα και με την υγεία και την διατροφή σου, προκειμένου να προλάβεις ανεπιθύμητες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να διαχειριστείς ένα μάλλον περίπλοκο οικονομικό ζήτημα κι εδώ δεν πρέπει μεν να αποποιηθείς τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις σου αλλά από την άλλη πλευρά φρόντισε να καταστήσεις σαφές και στους άλλους ότι έχεις κι εσύ τα… απαραβίαστα όριά σου. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αντίθετα κινήσου σε πνεύμα λιτότητας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια μεγάλη κινητικότητα σε φιλίες και νέες γνωριμίες, σίγουρα όμως χρειάζονται και «φίλτρα», ώστε να μην χάνεις τζάμπα τον καιρό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, τα πιεστικά διλήμματα στην ζωή σου αυξάνονται κι αν δεν θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας ασυμφωνίας, που θα ζημιώσει και τις δύο πλευρές, οφείλεις να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας την στρατηγική σου. Κι αν βέβαια δεις πως το πράγμα δεν τραβάει, «πάγωσε» τις εξελίξεις. Παράλληλα και η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει τον κομβικό σου ρόλο σε σημαντικές υποθέσεις και τελικά αν κινηθείς με την γνωστή σου «μαεστρία», οι «μετοχές» σου στην καριέρα σου αλλά και ως προς την κοινωνική αποδοχή σου θα πάρουν την… ανιούσα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου οφείλεις να δώσεις μια παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σου, όπου καλείσαι να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που ναι μεν δεν είναι ακριβώς αυτή που θα ήθελες, από την άλλη πλευρά όμως βάζει τα πράγματα σε μια σειρά. Επιπλέον, μην καταστρατηγείς κανόνες σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, αφού θα το… πληρώσεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «ξανοιχτείς», αναζητώντας λύσεις και διεξόδους στο εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα ταξίδι, προκειμένου να τσεκάρεις πρόσωπα και καταστάσεις εκ του σύνεγγυς.

ΙΧΘΥΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε μπλοκάρει συναισθηματικά, μέσα από στερήσεις ή απαγορεύσεις σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να λάβεις υπόψη σου και τα «θέλω» των άλλων, ώστε να μην προκύψουν αχρείαστες αντιπαλότητες. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, «σκύψε» επάνω στα προβλήματά τους αλλά εμψυχώνοντάς τα κι όχι με μια τιμωρητική λογική, που θα τα γεμίσει ενοχές κι ανασφάλειες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει διαπραγματεύσεις για οικονομικά ζητήματα κι επειδή το παν είναι η καλή θέληση, φρόντισε να την επιδείξεις κι ας μην γίνουν άμεσα αυτά που θέλεις.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Καρμική σχέση: Για ποιο ζώδιο αποτελείς τον τέλειο σύντροφο;

Τα πιο hot αξεσουάρ παραλίας ανάλογα με το ζώδιό σου

 

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X