Το στιλ της Δευτέρας

Αρχίζει σήμερα η εβδομάδα με ζέστη αλλά και αέρα! Το στιλ της Δευτέρας θα πρέπει να αντικατοπρίζει τη διάθεσή σου αλλά και να προσαρμόζεται στις αλλαγές του καιρού! Τι να φορέσεις σήμερα, ανάλογα με την περίσταση; Λόγω ζέστης θα προτείναμε να μείνεις σε φούστες και φορέματα, σε διάφορα μήκη, ανάλογα με το τι σε βολεύει αλλά και με το πού έχεις να πας!

Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου! Και εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε ιδέες για το πώς θα τους πραγματοποιήσεις! Ένα φόρεμα μακρύ ή πιο κοντό μπορεί να δείχνει τέλειο με τα ανάλογα αξεσουάρ πάντα! Να θυμάσαι ότι το μπλε καρό είναι στη μόδα, όπως επίσης και τα φορέματα με κουμπιά (ή αλλιώς πουκαμισοφορέματα).

Δες παρακάτω τις προτάσεις μας και εμπνεύσου για το στιλ της Δευτέρας!

Ένα εντυπωσιακό φόρεμα!

Αν επιλέξεις ένα εντυπωσιακό φόρεμα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να εντυπωσιάσεις γιατί το φόρεμα ήδη θα τραβάει τα βλέμματα! Ιδανικό και για τη δουλειά αλλά και για ραντεβού εργασίας ή και προσωπικό!

https://gr.pinterest.com/pin/248260998196355515/

Πουκαμισοφόρεμα

Το πουκαμισοφόρεμα είναι ιδανικό για τις διακοπές και ταιριάζει ιδανικά με μια ψάθινη τσάντα και λευκά πάνινα παπούτσια

https://gr.pinterest.com/pin/421016265164637793/

Εμπριμέ φούστα

Συνδυάστε την εμπριμέ φούστα σας με ένα μονόχρωμο τοπ σε ένα από τα χρώματα της φούστας! Ιδανικό look για όλες τις ώρες της ημέρας, άνετο αλλά και δροσερό!
https://gr.pinterest.com/pin/135459901271165538/

Μπλε καρό

Το μπλε καρό είναι στη μόδα! Μπορείτε να το φορέσετε είτε ως τοπ είτε σε φούστα ή παντελόνι! Συνδυάζεται υπέροχα με το με κίτρινο ή μπεζ.
https://gr.pinterest.com/pin/200691727131937054/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5+1 στιλιστικά λάθη που σε παχαίνουν!

Έξυπνα στιλιστικά tips για να φαίνεσαι ψηλότερη

Τα 10 στιλιστικά λάθη που καταστρέφουν την εμφάνισή σου!

5 στιλιστικά κόλπα για να… καμουφλάρεις τα «ψωμάκια» σου!

Σχετικά άρθρα