Πώς και ποια ζώδια επηρεάζουν οι πλανήτες μέχρι και 10/9;

Δες αν η ημερομηνία γέννησής σου περιλαμβάνεται στις αστρικές επιρροές μέχρι και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Ο αστρικός Ερμής

Θα κινηθεί από την 17η έως την 29η μοίρα του Λέοντα, πολλαπλασιάζοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν ανήκεις στο ζώδιο έχεις γεννηθεί από τις 9/8 έως τις 22/8. Τα ανάλογα ισχύουν και αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 6/2 έως τις 18/2, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές – ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 8/11 έως τις 21/11 ή Ταύρος γεννημένος/η από 7/5 έως 20/5.

Η αστρική Αφροδίτη

Υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα και θα κινηθεί από την 23η μοίρα του Λέοντα, έως την 1η μοίρα της Παρθένου και θα σε… ευλογήσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από 15/8 έως 24/9 αλλά και από τις 12/2 έως τις 20/2. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν έχεις γεννηθεί από 15/11 έως 23/11 ή από 13/5 έως 21/5, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρης

«Πετάει την σκούφια του» για δράση αλλά και διενέξεις κάθε είδους και θα κινηθεί από την 16η έως την 21η μοίρα του Λέοντα και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 8/8, έως τις 13/8.  Αν πάλι είσαι Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλιά σου από 5/2 έως 10/2, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το ποιος/α είσαι και το τι μπορείς να κάνεις! Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 7/11 έως τις 12/11 ή Ταύρος που έχει τα γενέθλιά του από τις 6/5 έως τις 11/5, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Ο αστρικός Δίας

«Βαδίζει» προς τις 22 του Σκορπιού,  φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 13/11. Αν πάλι είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 12/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Υδροχόος ή Λέων της 10ης Φεβρουαρίου και 14ης Αυγούστου αντίστοιχα, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

Ο αστρικός Κρόνος

Είναι ο «μετρ» των απαγορεύσεων και εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στις 20 του Τοξότη, και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 13/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Δίδυμος γεννημένος/η κοντά στις 12/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 14/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 10/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά. Για αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

Ο αστρικός Ουρανός

Κινείται και αυτός ανάδρομος στις 12 του Κριού… ξαναφέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης Απριλίου ή Ζυγός της 4ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 3ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 3ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

Ο αστρικός Πλούτωνας

Σηματοδοτεί το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση και βρίσκεται ανάδρομος και αυτός στις 27 του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 19 Ιουνίου. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης  Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

Ο αστρικός Ποσειδώνας

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον αστρικό Ποσειδώνα που αυτές τις ημέρες θα κάνει εξαιρετικά αισθητή την παρουσία του (και σαν τροπικός). Σου θυμίζω πως. ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις. Αλλά αν έχεις κάθε δικαίωμα στο όνειρο και σε μεταφυσικές, φιλοσοφικές ή καλλιτεχνικές «υπερβάσεις», που θα σε κάνουν να «πετάξεις» πάνω από όλα εκείνα που σε φθείρουν, σε καθαρά «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, όσο «τέλεια» κι αν δείχνουν τα πράγματα.

Εξακολουθεί λοιπόν και αυτός να κινείται ανάδρομα προς τις 23 Υδροχόου και… απειλεί να σε εξαπατήσει αν είσαι Λέων της 15ης Αυγούστου, Υδροχόος της 11ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 13ης Μαΐου ή Σκορπιός της 14ης Νοεμβρίου.

Ο αστρικός Χείρωνας

Τέλος, στις 11 των Ιχθύων, (ανάδρομος κι αυτός), σου φέρνει νέα οικογενειακά και περιουσιακά δεδομένα, αν είσαι Ιχθύς της 2ης Μαρτίου, Παρθένος της 2ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 31ης Μαΐου ή Τοξότης της 2ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμα η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ξεπέρασε τον πρώην σου και τα «στραβά» του με μια και μόνο σκέψη

Ποιο είναι το ζώδιο που ψάχνει διαρκώς το… φρέσκο και το καινούριο;

Έτσι θα πετύχεις την επανασύνδεση με τον πρώην

Ο ερωτικός οδηγός που χρειάζεσαι: Τα πάντα για τις σχέσεις και τα ζώδια

Ζώδια και νέα γνωριμία: Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα σωστή;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X