Πώς θα είναι τα οικονομικά του Κριού αυτόν τον μήνα;

Ο πρώτος μήνας του φθινόπωρου είναι ένας καλός μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Κριού, καθώς είστε ανανεωμένοι μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές και επιστρέψατε με όρεξη για δράση στη δουλειά.

Με τον Ήλιο να διέρχεται από τον οίκο της εργασίας σας μέχρι τις 23 του μήνα, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά τα όποια ταλέντα σας, και ίσως σας δώσουν διεξόδους που δεν φανταζόσασταν.

Όσοι από εσάς ταλαιπωρείστε από την ανεργία, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κυνηγήσετε το όνειρο, να ενταχθείτε και πάλι στην αγορά εργασίας. Φροντίστε να προβάλετε το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας που σας διακατέχει, για να βελτιώσετε τις προοπτικές πρόσληψής σας.

Εύνοια στις συνεργασίες

Για τους υπόλοιπους, τους επαγγελματικά ενεργούς του ζωδίου σας, είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, για όσους αποβλέπουν σε καριέρα και προσβλέπουν σε προαγωγές. Μετά τις 14 του μήνα, έχετε εύνοια στις συνεργασίες, οπότε μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για νέες και επιτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες.

Είναι η περίοδος που σας ευνοεί επίσης, στις διαπραγματεύσεις νέων συμβάσεων και συμβολαίων, η υπογραφή των οποίων θα αυξήσει την κερδοφορία της επιχείρησης σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή το εισόδημά σας, εάν είστε υπάλληλοι.

Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, τι γίνεται;

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, ωστόσο, θα θελήσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και θα αγνοήσετε επιδεικτικά την συλλογικότητα και το κοινό συμφέρον. Αυτό μπορεί να σας βάλει, όμως, σε μπελάδες, καθώς δεν θα λείψουν οι προστριβές και οι διαφωνίες με συναδέλφους και συνεργάτες. Προς τα τέλη του μήνα ίσως να αισθανθείτε μια απειλή από τον ανταγωνισμό, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχετε όλα τα εχέγγυα να τα βγάλετε πέρα!

Τα χρήματα φαίνεται να εισρέουν στο πορτοφόλι σας με μεγαλύτερη άνεση κατά την διάρκεια του μήνα, για όσους αποτελούν τμήμα ομάδας εργασίας. Για τους «μοναχικούς λύκους», τα πράγματα θα είναι κάπως πιο δύσκολα.

Πηγή: astroblock.blogspot.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έχεις ιδέα ποια είναι τα 5 πιο ισχυρά ζώδια;

Τι είναι αυτό που σε κάνει απόμακρο και ψυχρό στους άλλους;

Σεπτέμβριος 2019: Οι κατάλληλες και ακατάλληλες ημερομηνίες

Σχετικά άρθρα