Μηνιαίες προβλέψεις: Πόσο μας επηρεάζει η νέα Σελήνη;

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο 2019, σε προετοιμάζουν για το τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά και οικονομικά για τα 12 ζώδια.

Πανσέληνος στον Κριό

Στις 13 Οκτωβρίου, η πανσέληνος στον Κριό προδιαθέτει σε νέα ξεκινήματα τα οποία είναι εμποδισμένα με τόλμη, θάρρος και ενθουσιασμό. Είστε ενεργητικοί και τολμάτε να πάρετε ρίσκα στη ζωή σας, έχετε αυτοπεποίθηση και δύναμη. Πιστεύετε στον εαυτό σας και την ικανότητά σας να δημιουργήσετε μια νέα ζωή.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Στις 28 Οκτωβρίου, η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σάς καλεί σε ένα βαθύ και ριζικό μετασχηματισμό της ζωής σας, αφήνοντας πίσω την κακεντρέχεια και τις εμμονές και αγκαλιάζοντας το φως. Το φεγγάρι σάς ζητά να κάνετε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων σας, να αντιμετωπίσετε τις σκιές σας και τα αρνητικά πάθη σας, και να τα εξαλείψετε προκειμένου να αναδυθεί ένας νέος εαυτός. Αν η ζωή σας βασίζεται στο φόβο και τις εμμονές, θα βλέπετε μόνο το σκοτάδι.

Ο Ερμής στον Σκορπιό

Στις 31 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και δημιουργεί ασάφεια και παρανοήσεις εξαιτίας της αποκάλυψης κάποιων μυστικών. Οι φοβίες και οι εμμονές σας παρεμποδίζουν να δείτε την αλήθεια, ενώ η δυσπιστία και η καχυποψία σάς ωθούν να παρεξηγείτε τους άλλους. Το σύμπαν σάς δίνει την ευκαιρία να προβληματιστείτε σχετικά με προδοσίες του παρελθόντος και τι παρεμποδίζει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη με τους άλλους.

Ακολουθούν οι ημερομηνίες πανσέληνου και νέας σελήνης για το 2019:

Πανσέληνος: Οκτώβριος 14
Νέα Σελήνη: Οκτώβριος 28
Πανσέληνος: Νοέμβριος 12
Νέα Σελήνη: Νοέμβριος 26
Πανσέληνος: Δεκέμβριος 12
Νέα Σελήνη: Δεκέμβριος 26

Πηγή: www.e-zwdia.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οκτώβριος 2019: Οι κατάλληλες ημερομηνίες για όλα τα ζώδια

Ζώδια και αδιέξοδες σχέσεις: Γιατί μπλέκεις πάντα με τον… ακατάλληλο;

Πανσέληνος: Ποια ζώδια είναι ρομαντικά και ποια… σεληνιάζονται;

Σχετικά άρθρα