Προβλέψεις: Ποια είναι τα 5 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα σήμερα;

Η εβδομάδα μας ξεκίνησε, ο Δεκέμβρης μπήκε και η αστρολογία με τις προβλέψεις μέσω των Ταρώ για το κάθε ζώδιο είναι εδώ.

Αν και τα περισσότερα ζώδια θα ευνοηθούν σήμερα, όπως ο Κριός, ο Δίδυμος και ο Λέων, υπάρχουν και εκείνοι που φαίνεται πως θα περάσουν δύσκολα, σαν τον Ταύρο, τον Παρθένο και τον Ζυγό.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Ιππότης των Ράβδων

Επαγγελματικά: Δυναμικές θα είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό κλάδο και θα σας καλέσουν να πάρετε αποφασιστική δράση για να ανταποκριθείτε.

Κοινωνική Ζωή: Η σημερινή μέρα θα σας φέρει σχέδια για εξόδους και κοινωνικά event, μαζί με μια δυναμική για να τα αξιοποιήσετε κατάλληλα.

Ερωτικά: Στα ερωτικά σας θα σημειωθούν ευχάριστες εξελίξεις και νέα δεδομένα θα σας καλέσουν να αναλάβετε δράση.

Ταύρος – Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Αναμένετε σκαλώματα και κάποιες μικροαπώλειες στα επαγγελματικά σας σήμερα, καθώς οι εξελίξεις θα δείχνουν στάσιμες.

Κοινωνική Ζωή: Στάσιμη η κατάσταση σήμερα στη κοινωνική σας ζωή, με τους περισσότερους φίλους σας να μην έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στα σχέδια σας.

Ερωτικά: Η ερωτική ζωή σας θα δείξει μια πτώση σήμερα καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει θα δείχνει μικρή επιθυμία να εμπλακεί με το κόσμο σήμερα.

Δίδυμος – Ιππότης των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Δυναμική θα προβλέπετε η κατάσταση σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, με σημαντικές απολαβές για τη σκληρή σας δουλειά να έρχονται προς το μέρος σας.

Κοινωνική Ζωή: Η αναζωογόνηση της κοινωνικής σας ζωής είναι αναμενόμενη σήμερα, με σχέδια για εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα να σας χτυπούν την πόρτα.

Ερωτικά: Δε θα στερηθείτε θετικών εξελίξεων, με άτομα που δεν είχατε καν υποψιαστεί να έρχονται προς το μέρος σας.

Καρκίνος – Εννέα των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Σημαντικά κέρδη θα έρθουν προς εσάς σήμερα, τα οποία θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας προς τον εαυτό σας.

Κοινωνική Ζωή: Ευχάριστες στιγμές με οικεία σας πρόσωπα θα έχουν το πάνω χέρι, με εσάς να είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Ερωτικά: Ο ερωτισμός στη ζωή σας αναμένεται σε υψηλά επίπεδα, καθώς θα προσεγγιστείτε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Λέων – Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Θα κληθείτε να πάρετε αποφασιστικές κινήσεις που θα σημαδέψουν την πορεία των επαγγελματικών σας για τον επόμενο καιρό. Μη διστάζετε και δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Κοινωνική Ζωή: Εύρυθμη αναμένεται η κοινωνική σας ζωή σήμερα μιας και θα κληθείτε να ηγηθείτε σχεδίων με φίλους και οικεία πρόσωπα.

Ερωτικά: Δυνατά συναισθήματα θα εκδηλωθούν σήμερα προς εσάς από το άτομο που σας ενδιαφέρει, τα οποία θα σας καλέσουν να λάβετε δράση για να προχωρήσει η κατάσταση.

Παρθένος – Εννέα των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Δυσάρεστες εκπλήξεις θα παρουσιαστούν σήμερα για να σας θέσουν εμπόδια. Είναι στο χέρι σας να τις χειριστείτε ψύχραιμα και να τις προσπεράσετε.

Κοινωνική Ζωή: Προσέξτε τις επαφές με τα οικεία σας πρόσωπα σήμερα μιας και ένα αρνητικό κλίμα παρεξηγήσεων θα προσπαθήσει να τις επηρεάσει.

Ερωτικά: Αδόκιμη προβλέπεται η σημερινή μέρα για την προώθηση των ερωτικών σας αφού τα άτομα δίπλα σας θα δείχνουν αποστασιοποιημένα εντός της ρουτίνας τους και των προβλημάτων της.

Ζυγός – Δύο των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Νέες εξελίξεις και δεδομένα θα παρουσιαστούν σήμερα και θα σας καλέσουν να εργαστείτε σκληρά για την αξιοποίησή τους.

Κοινωνική Ζωή: Προσκλήσεις για εξόδους και event αναμένονται για σήμερα. Μπορεί να σας φανεί κάπως δύσκολο να ανταποκριθείτε αλλά η παρουσία σας θα ανταμειφθεί.

Ερωτικά: Θα κληθείτε σήμερα να βάλετε τις βάσεις του αύριο δείχνοντας τη προθυμία σας να συμμετέχετε αληθινά σε μια σχέση με το άλλο σας μισό.

Σκορπιός – Ο Ήλιος

Επαγγελματικά: Οι εξελίξεις θα κινηθούν δυναμικά προς το μέρος σας και θα ανταμείψουν τους κόπους του τελευταίου καιρού.

Κοινωνική Ζωή: Σήμερα θα λάμψετε σαν τον ήλιο και θα είστε το επίκεντρο της κοινωνικής ζωής. Να αναμένετε προσκλήσεις σε εξόδους με φίλους και οικεία πρόσωπα.

Ερωτικά: Η ερωτική δυναμική που αποπνέετε σήμερα είναι στο κόκκινο και θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους ενδιαφερόμενους.

Τοξότης – Η Δύναμη

Επαγγελματικά: Προτάσεις και σχέδια των τελευταίων ημερών θα περάσουν από τη θεωρία στη πράξη. Μην φοβηθείτε, έχετε τη δύναμη να τα υλοποιήσετε με το μέρος σας.

Κοινωνική Ζωή: Θετικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα, καθώς θα βρεθείτε στο επίκεντρο των καταστάσεων του κοινωνικού και φιλικού σας περίγυρου.

Ερωτικά: Η μέρα θα σας ωθήσει να λάβετε δυναμικές αποφάσεις που θα δώσουν μια νέα, θετική κατεύθυνση στα ερωτικά σας θέματα.

Αιγόκερως – Επτά των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις σήμερα θα δείχνουν πως οι προσπάθειες σας δεν αποφέρουν καρπούς. Μην δείξετε ηττοπάθεια και μην τρέξετε να αποδώσετε ευθύνες. Κρατήστε τις κινήσεις σας και κάντε νέους σχεδιασμούς.

Κοινωνική Ζωή: Οι άλλοι θα δείχνουν σήμερα πολύ μπλεγμένοι στα προγράμματα τους για να ανταποκριθούν στις προσεγγίσεις σας. Δείξτε κατανόηση και μην παρεξηγηθείτε.

Ερωτικά: Νευράκια και εντάσεις θα σημειωθούν σήμερα με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μη κλιμακώσετε τη κατάσταση και αποφύγετε ενέργειες που θα σας ακολουθούν για καιρό.

Υδροχόος – Η Βασίλισσα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Η σημερινή μέρα θα φέρει αποφάσεις και λύσεις στα θέματα που σας ταλαιπωρούσαν τόσο καιρό. Κινηθείτε δημιουργικά για ένα νέο μέλλον.

Κοινωνική Ζωή: Θετικά ξεκαθαρίσματα θα είναι στο επίκεντρο της μέρας, καθώς θολές καταστάσεις θα γίνουν πιο ξεκάθαρες και θα λυθούν παρεξηγήσεις.

Ερωτικά: Πρόοδοι θα σημειωθούν σήμερα, καθώς οι μόνες/οι θα προσεγγιστείτε θετικά από το άτομο που σας ενδιαφέρει, ενώ οι έχοντες σχέση θα περάσετε σε νέο επίπεδο.

Ιχθύς – Τρία των Ράβδων

Επαγγελματικά: Συναντήσεις και σημαντικές συζητήσεις θα έρθουν σήμερα πάνω στα θέματα που σας απασχολούν. Αξιοποιήστε τες κατάλληλα για να σημειώσετε πρόοδο αλλά προσέξτε μην εξαντληθείτε.

Κοινωνική Ζωή: Θετικές συναντήσεις και έξοδοι είναι στο πρόγραμμα για σήμερα, καθώς θα συμπεριληφθείτε σε σχέδια φίλων και οικείων.

Ερωτικά: Να αναμένετε κινήσεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει καθώς και ευχάριστες προτάσεις για κάποια συνάντηση ή έξοδο.

Πηγή: www.mikidis.gr

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σχετικά άρθρα