Αναλυτικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια

Η εβδομάδα μας συνεχίζεται και το ίδιο συμβαίνει και στην αστρολογία. Παρακάτω ακολουθούν οι αναλυτικές προβλέψεις για μείζονα, καθημερινά ζητήματα όπως είναι ο έρωτας, το χρήμα και ο εαυτός.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Δύο των Ράβδων

Επαγγελματικά: Δύσκολες αποφάσεις θα σας απασχολήσουν και θα σας καλέσουν να πάρετε θέση. Αποφύγετε τάσεις φυγής και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις.

Κοινωνική Ζωή: Οι άνθρωποι γύρω σας θα δείχνουν κάπως απόμακροι και απασχολημένοι σήμερα. Μη προσπαθήσετε να πιέσετε καταστάσεις και αφήστε τες να εξελιχθούν οργανικά.

Ερωτικά: Παρόμοια θα είναι και η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή, με το άτομο που σας ενδιαφέρει να μη δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμο να ανταποκριθεί στις προτάσεις σας.

Ταύρος – Έξι των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Θέματα απολαβών θα είναι κυρίαρχα με θετικό πρόσημο σήμερα. Ίσως χρειαστεί να “παλέψετε” λίγο γι αυτές αλλά θα τις λάβετε.

Κοινωνική Ζωή: Ο κοινωνικός περίγυρος θα δείξει το ενδιαφέρον του σήμερα για εσάς καθώς θα σας υποστηρίξει με απρόβλεπτους τρόπους.

Ερωτικά: Κινήσεις αναμένονται σήμερα από το άτομο που σας ενδιαφέρει οι οποίες θα ενθαρρύνουν την μεταξύ σας κατάσταση.

Δίδυμος – Ο Μάγος

Επαγγελματικά: Άνοδος αναμένεται σήμερα στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς η ικανότητα του επιχειρείν βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Κοινωνική Ζωή: Ένα ευχάριστο κλίμα θα επικρατήσει σήμερα στον κοινωνικό βίο, με σχέδια να σας περιλαμβάνουν  και εσάς να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Ερωτικά: Η επικοινωνία σήμερα με το άλλο σας μισό αναμένεται αρκετά δυναμική, καθώς η ζεστή σας πλευρά θα του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Καρκίνος – Ο Ιεροφάντης

Επαγγελματικά: Νέα θα σας χτυπήσουν την πόρτα και θα σας καλέσουν να πάρετε αποφάσεις. Κινηθείτε συμβατικά και αποφύγετε αδοκίμαστες λύσεις.

Κοινωνική Ζωή: Αναποφάσιστα θα είναι τα άτομα γύρω σας σχετικά με τη στάση τους απέναντί σας. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση και μη ταράζετε τα νερά.

Ερωτικά: Ένα ήπιο κλίμα θα κυριαρχήσει σήμερα. Αποφύγετε τα “παιχνιδάκια” και συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν μπερδέματα.

Λέων – Η Αναγέννηση

Επαγγελματικά: Κακές ειδήσεις θα σας ταράξουν σήμερα και θα σας καλέσουν να κάνετε επανεκτίμηση της παρούσας κατάστασης.

Κοινωνική Ζωή: Προσέξτε τις συγκρούσεις και τις επαφές σας ιδιαίτερα με τα άτομα με τα οποία είχατε ταραχές στο παρελθόν, γιατί η μέρα θα «ξύσει» παλιές πληγές.

Ερωτικά: Μην εκπλαγείτε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει, σας καλέσει να λύσετε σήμερα θέματα που το προβληματίζουν εδώ και καιρό. Αξιοποιήστε την ευκαιρία αυτή για να βάλετε νέες βάσεις στη σχέση σας.

Παρθένος – Πέντε των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Απώλειες θα βγουν στο φως σήμερα. Χρησιμοποιήστε τες σαν ευκαιρία για να διερευνήσετε και να αφαιρέσετε ότι σας κρατάει πίσω από την επαγγελματική σας πρόοδο.

Κοινωνική Ζωή: Θέματα που σπέρνουν «σκιές» στον κοινωνικό σας βίο θα επικρατήσουν σήμερα και θα προσπαθήσουν να σας απομονώσουν. Δείξτε υπομονή και αποφύγετε τις ηττοπάθειες.

Ερωτικά: Η μέρα καλεί για ηρεμία και ψυχραιμία. Δώστε στο άτομο που σας ενδιαφέρει χώρο και μη το πιέσετε να εμπλακεί σε σχέδια για τα οποία σήμερα δεν έχει όρεξη.

Ζυγός – Εννέα των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Κόποι σας ανταμείβονται και καταστάσεις ωθούνται σε μια νέα τροχιά σήμερα.

Κοινωνική Ζωή: Ευχάριστες στιγμές και η δημιουργία νέων εμπειριών είναι στο προσκήνιο σήμερα, καθώς άτομα με τα οποία είχατε απομακρυνθεί θα σας προσεγγίσουν.

Ερωτικά: Η μέρα θα σας φέρει κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα σας δώσει την ευκαιρία να δυναμώσετε τη σχέση σας. Οι μόνοι/ες ειδικά, καλό θα ήταν να αναμένουν ευχάριστες “ενοχλήσεις” από άτομα του παρελθόντος.

Σκορπιός – Η Αρχιέρεια

Επαγγελματικά: Η μέρα θα σας καλέσει να κρατήσετε μια διπλωματική και ουδέτερη στάση, αφήνοντας τις καταστάσεις να εξελιχθούν οργανικά.

Κοινωνική Ζωή: Σήμερα θα γίνετε ο φάρος προς τον οποίο θα κινηθούν οι εξελίξεις.

Ερωτικά: Στοργή και ζεστασιά θα έχουν το πάνω χέρι στην ερωτική σας ζωή σήμερα, γι αυτό μη χάσετε την ευκαιρία να είστε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης – Επτά των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Νέες ευκαιρίες θα διακριθούν στον ορίζοντα. Προσέξτε να κάνετε σωστή εκτίμησή τους προτού τρέξετε να τις αρπάξετε.

Κοινωνική Ζωή: «Σπασμένο τηλέφωνο» και μπερδέματα θα επικρατήσουν σήμερα με τα άτομα γύρω σας, μπερδεύοντας τα σχέδια σας.

Ερωτικά: Περίεργο αναμένεται το κλίμα με το άλλο σας μισό, καθώς θα ανακύψουν πολλά ερωτηματικά πάνω στο είδος και το στόχο της σχέσης σας.

Αιγόκερως – Τρία των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες θα παρουσιάσουν σημάδια κούρασης και θα σας καλέσουν να πάρετε θέση για το μέλλον τους.

Κοινωνική Ζωή: Εξάντληση και φόρτος ευθυνών θα είναι τα εμπόδια που θα καταβάλουν την επαφή σας με τους άλλους σήμερα, δυσκολεύοντας την υλοποίηση των σχεδίων σας.

Ερωτικά: Η μέρα δε θα προσφέρετε για μεγάλες κινήσεις, καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει θα δείχνει απρόθυμο να ανταποκριθεί.

Υδροχόος – Ο Ακόλουθος των Ράβδων

Επαγγελματικά: Θα κληθείτε να αποφασίσατε κατά πόσο αξίζει να παραμείνετε σε επιχειρήματα που δεν αποδίδουν όπως επιθυμούσατε ή αν είναι ώρα να αποχωρήσετε.

Κοινωνική Ζωή: Η μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τον κύκλο σας σε νέα άτομα και να αφήσετε πίσω τις σχέσεις εκείνες που δείχνουν αδόκιμες.

Ερωτικά: Αργά και σταθερά θα είναι τα βήματά σας σήμερα προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, κινώντας τη σχέση σας ένα βήμα τη φορά.

Ιχθύς – Ο Ήλιος

Επαγγελματικά: Θετικά νέα και ροή ενέργειας και δημιουργικότητας θα φέρουν εξελίξεις στα επιχειρήματά σας.

Κοινωνική Ζωή: Σήμερα θα είστε ο Ήλιος γύρω από τον οποίο θα κινούνται οι άλλοι προσφέροντάς σας περισσότερη λάμψη.

Ερωτικά: Θερμές στιγμές και ευχάριστες εμπειρίες αναμένονται σήμερα με το άτομο που σας ενδιαφέρει, ενώ εσείς που είστε μόνοι/ες ετοιμαστείτε να προσεγγιστείτε από άτομα που δε ξέρατε πως ήταν δίπλα σας.

Πηγή: www.mikidis.gr

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σχετικά άρθρα