Βίντεο: Ποδιά έβαλε ο Ομπάμα για "καλό" σκοπό... thumbnail
Ανάμεσα στους υπόλοιπους εθελοντές, που εργάζονταν σκληρά πίσω από έναν πάγκο, δεν θα τον ξεχώριζε κανείς εύκολα. Φορώντας ποδιά και με ένα τζόκεϊ στο κεφάλι, ο Μπαράκ Ομπάμα πήρε θέση ανάμεσά τους και έπιασε δουλειά. Γιατί η ημέρα μνήμης και προσφοράς για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου δεν είχε μόνο ομιλίες στο πρόγραμμα για τον Αμερικανό πρόεδρο. Ο Ομπάμα λοιπόν πήγε σε φιλανθρωπική οργάνωση και μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές ετοίμασε πακέτα τροφίμων για πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες. «Κάθε χρονιά την 11η Σεπτεμβρίου θυμόμαστε εκείνους που χάσαμε. Αλλά θυμόμαστε και το εντυπωσιακό κύμα αλληλεγγύης του ανθρώπου για το διπλανό του. Θέλω να ενθαρρύνω όλο τον κόσμο να προσφέρουν εθελοντική εργασία στην κοινότητά τους», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος ενώ τακτοποιούσε τα τρόφιμα. Πηγή: USA Today

Βίντεο: Ποδιά έβαλε ο Ομπάμα για "καλό" σκοπό…

Άραγε μπορεί να πείσει για τις φιλανθρωπικές του διαθέσεις; Ανάμεσα στους υπόλοιπους εθελοντές, που εργάζονταν σκληρά πίσω από έναν πάγκο, δεν θα τον ξεχώριζε κανείς εύκολα. Φορώντας ποδιά και με ένα τζόκεϊ στο κεφάλι, ο Μπαράκ Ομπάμα πήρε θέση ανάμεσά τους και έπιασε δουλειά. Γιατί η ημέρα μνήμης και προσφοράς για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου δεν είχε μόνο ομιλίες στο πρόγραμμα για τον Αμερικανό πρόεδρο.


Ο Ομπάμα λοιπόν πήγε σε φιλανθρωπική οργάνωση και μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές ετοίμασε πακέτα τροφίμων για πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες. «Κάθε χρονιά την 11η Σεπτεμβρίου θυμόμαστε εκείνους που χάσαμε. Αλλά θυμόμαστε και το εντυπωσιακό κύμα αλληλεγγύης του ανθρώπου για το διπλανό του. Θέλω να ενθαρρύνω όλο τον κόσμο να προσφέρουν εθελοντική εργασία στην κοινότητά τους», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος ενώ τακτοποιούσε τα τρόφιμα.


Πηγή: USA Today
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X