Ερωτική… ικανοποίηση για αυτά τα 3 ζώδια. Μήπως σε αφορά;

Τρίτη σήμερα και οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια είναι πολλές και… καυτές.

Κριός

Και να θέλετε να… αγιάσετε, φαίνεται πως τις ημέρες αυτές, κάποιος ερωτικός πειρασμός δεν θα σας αφήνει. Αιτία θα γίνει ένας φίλος σας, που θα σας προτρέψει να ασχοληθείτε με ένα άτομο στους χώρους που κινήστε ή δραστηριοποιείστε.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας φέρει ο ίδιος σε επαφή. Ακολουθήστε λοιπόν την προτροπή του γιατί σίγουρα θα ανακαλύψετε, πως ξεκινάει για σας ένα σενάριο, με ιδιαίτερο ερωτικό σασπένς κι ενδιαφέρον. Φυσικά εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, γιατί στην περίπτωση που είστε δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε αρκετά διλήμματα.

Ταύρος

Με την ερωτική τύχη που βρίσκεται με το μέρος σας τις μέρες αυτές, φέρτε μπροστά σας τους πόθους σας και αναμετρηθείτε μαζί τους. Εάν λοιπόν ή ήδη υπάρχουσα σχέση σας, χρειάζεται να εκτονωθεί, να αναθερμανθεί να ζωντανέψει, η ανταπόκριση του συντρόφου σας σ αυτό, θα είναι βέβαιη.

Εάν μέσα σας νιώθετε ακόμα αισθήματα για κάποιον άνθρωπο που σχετίζεται με το ερωτικό σας παρελθόν, πλησιάστε τον. Κι αν είστε μόνοι, ο φτερωτός θεός του έρωτα, θα σας στείλει μια αγάπη από εκεί που δεν το περιμένατε. Σταθείτε λοιπόν ανοιχτοί σε κάθε τέτοια πρόκληση ή προοπτική.

Διαβάστε τη συνέχεια, πατώντας εδώ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αν κάνεις παρέα με ένα από αυτά τα ζώδια, θα σε… τρελάνει!

Κριός, Λέων και Τοξότης: Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη τα 3 ζώδια της φωτιάς;

Ζώδια και μυστικά: Όλα όσα ΔΕΝ θα σου αποκαλύψει ποτέ

Σχετικά άρθρα