Είσαι μέλλουσα μαμά; 3+1 «κανόνες» για μια εγκυμοσύνη με… στιλ

Είσαι έγκυος περιμένοντας το μωράκι σου και ψάχνεις για στιλάτα looks καθώς θες να είσαι in fashion; Μην ανησυχείς γιατί δεν είσαι μόνη σου σε αυτό!

Η εναλλακτική ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κλοέ Σεβινί, είναι αυτή τη στιγμή έγκυος και… δίνει υπέροχες ιδέες για πιο ιδιαίτερα looks και στιλ για εγκύους. Θεωρείται μούσα πολλών σχεδιαστών ανά τα χρόνια και χαρακτηρίζεται style icon.

Η ίδια, όπως φαίνεται και παρακάτω, επιλέγει ρούχα που την κάνουν να νιώθει άνετα με το σώμα της ενώ τη βολεύουν και στην καθημερινότητά της. Συνήθως επιλέγει ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή και ένα έντονο στοιχείο, όπως φουσκωτούς ώμους, μα αγαπά και τα παντελόνια καμπάνα.

Και αν είναι να βγει πρωί ή απόγευμα, θα το φορέσει με πουκάμισο μακρύ ενώ αν είναι να βγει βράδυ, με κοντό μπλουζάκι. Και επειδή θέλει να είναι ζεστή, από πάνω, βάζει ένα μακρύ παλτό. Ανακαλύψτε λοιπόν, μερικά από τα looks που ξεχωρίσαμε και πάρτε έμπνευση:

Φόρεμα σε ίσια γραμμή

https://www.instagram.com/p/B5s76QVnAvx/

Παντελόνι καμπάνα με πουκάμισο μακρύ (για πρωί ή απόγευμα)

https://www.instagram.com/p/B9CqWmaHZFm/

Ή με κοντό μπλουζάκι (για βράδυ)

https://www.instagram.com/p/B81crIhHuuW/

Μακρύ παλτό

https://www.instagram.com/p/B8797PXg3dK/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το στιλ της Τετάρτης

Πώς μπορώ να κάνω το στιλ μου πιο εναλλακτικό; 3+1 tips μόδας

Γιάννης Τσεκλένης: Πέθανε ο σχεδιαστής που οδήγησε τη μόδα ψηλά – Το έργο… ύμνος στον ελληνικό πολιτισμό και η επαγγελματική σχέση με τον Αριστοτέλη Ωνάση

Σχετικά άρθρα