Αθλητικό look. Τα ντυσίματα που κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει!

Το αθλητικό look είναι μια σπουδαία λύση για τη βόλτα σου, είτε αυτή είναι στην πόλη είτε στην επαρχία είτε στο νησί γιατί αυτά τα ρούχα σου δίνουν ελευθερία κινήσεων.

Νιώθεις άνετα ό,τι δουλειά έχεις να κάνεις ενώ δεν «κολλούν» πάνω σου, παρότι μπορεί να φοράς κολάν. Αρκεί το κολάν να μην είναι βαμβακερό αλλά ελαστικό προκειμένου να «αναπνέει» το ρούχο και κατ’ επέκταση και το σώμα σου.

Και η αλήθεια είναι πως ωραία και τα φορέματα και τα σανδάλια και οι παντελόνες, αλλά υπάρχει κάτι πιο άνετο από ένα ζευγάρι γυναικεία αθλητικά παπούτσια και σπορ ντύσιμο; Η απάντηση είναι «όχι»! Για αυτό ψάξαμε στο αγαπημένο μας Pinterest για σένα που σου αρέσει το αθλητικό look, τα παρακάτω outfits που συνδυάζουν την άνεση αλλά και τις τάσεις μόδας.

Θα είσαι ένα σωστό fashion icon!

Πρόκειται για προτάσεις για αθλητικό look όχι μόνο για το γυμναστήριο και την προπόνηση, αλλά και για τις καθημερινές σου βόλτες και όλες τις φορές που θέλεις να είσαι ωραία αλλά δεν προλαβαίνεις να βάλεις τα… καλά σου. Μπορείς να φορέσεις ένα κολάν γυμναστικής ακόμα και με το oversized μπλουζάκι σου, και να είσαι πιο μοδάτη από ποτέ. Θα τα δεις όλα στους παρακάτω συνδυασμούς!

Αν θέλεις να βρεθείς με τις φίλες σου και να δώσεις την εντύπωση ότι είσαι δραστήρια και ότι αγαπάς τη γυμναστική, το chic athleisure στιλ είναι το καλύτερο. Και οι ιδέες πολλές: Μπορεί να φορέσεις ένα κολάν σε έντονο χρώμα με ένα τοπ σε ουδέτερο χρώμα ή να κινηθείς σε πιο… ασφαλείς επιλογές, όπως είναι το μαύρο κολάν και τα λευκά αθλητικά.

Πάντως, μην ανησυχείς, τα παρακάτω σπορ ντυσίματα θα σε καλύψουν και θα σου δώσουν ιδέες να είσαι ένα σωστό fashion icon ακόμα και με το κολάν. Πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι λοιπόν, από τα παρακάτω:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 προτάσεις για το πιο στιλάτο, αθλητικό look! Τι να φοράς όλη ημέρα για να είσαι χαλαρή;

Άθληση με… στιλ! Τι θα χρειαστείς για το look γυμναστηρίου;

Σχετικά άρθρα