To “uncool” πλεκτό που έγινε η απόλυτη τάση! Εσυ ακόμα να την υιοθετήσεις ;

Θυμίζει αυστηρούς καθηγητές, έφηβους σπασίκλες και, φυσικά, τον Chandler από τα φιλαράκια. Το γιλέκο πουλόβερ ή αλλιως καζάκα είναι η απόλυτη τάση που έχει κερδίσει τις καρδιές του έθνους αυτή τη σεζόν (καλά, αν όχι του έθνος, τουλάχιστον την κοινότητα της μόδας σίγουρα).

Πάντα, ήταν ένα από αυτά τα είδη ένδυσης που ήταν συνώνυμο με τα “uncool” άτομα,  όμως οι τελευταίοι 12 μήνες είναι δικαίωση για αυτούς μιας και σχεδιαστές  όπως Miuccia Prada, Marc Jacobs, Alessandro Michele και Maria Grazia Chiuri υιοθέτησαν αυτό το πλεκτό στις συλλογές τους και με την σειρά τους οι influencers υιοθέτησαν την τάση αυτη και την ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο.

Οι oversized γραμμές ενός knit vest ταιριάζουν άψογα πάνω από πουκάμισα και jeans, tailored παντελόνια, slip φορέματα, πλισέ μίντι αλλά και μίνι φούστες. Αν είσαι λάτρης του γιλέκου πουλοβερ τότε δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου. Αν πάλι δεν είστε, σίγουρα θα γίνεται αφού αυτόν τον χειμώνα θα είναι παντού .
Δείτε λοιπόν εκτός από τις πασαρέλες, πως το φόρεσαν και οι αγαπημένες μας influencer και εμπνευστείτε για την δική σας εμφάνιση με καζάκα:

 

Σχετικά άρθρα