20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως ο συνδυασμός άσπρου και μαύρου είναι ότι πιο chic

Σίγουρα δεν αποτελεί καινούρια πρόταση για τις εμφανίσεις σας. Ωστόσο ο συνδυασμός άσπρου και μαύρου έχει  διαχρονική αξία, ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Το λευκό χρώμα συμβολίζει την ειρήνη, την αρμονία, την αθωότητα, την αγνότητα, την καθαρότητα, την φρεσκάδα και την αλήθεια. Με την χρήση αυτού του χρώματος, ενισχύεται το κίνητρο της δημιουργίας, του νέου ξεκινήματος και της εξέλιξης. Το λευκό χρώμα μεταδίδει συναισθήμα εμπιστοσύνης, ασφάλειας, γνώσης και εμπειρίας, γι’αυτό και  οι γιατροί φορούν λευκή στολή.

Το μαύρο από την άλλη συμβολίζει το μυστήριο, το κρυφό, τον έλεγχο, τα μυστικά, την σοβαρότητα, την θλίψη, τον φόβο και τον δυναμισμό. Τα άτομα που λατρεύουν το μαύρο χρώμα, θέλουν να έχουν τον έλεγχο της ζωής, έχουν την ανάγκη της δύναμης, της ανεξαρτησίας και είναι αποφασιστικά. Όταν το άσπρο και το μαύρο συνδυαστούν το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Ο κόσμος της μόδας ξέρει να επιλέγει αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων κάθε χρόνο, δίνοντας κάθε φορά μια νέα πνοή και στυλιστική άποψη. Γεγονός που αποδεικνύει πως το άσπρο και το μαύρο θα είναι παντοτινοί φίλοι.

Το μεγαλύτερο ατού που έχουν τα ασπρόμαυρα ρούχα, είναι ότι μπορούν να κολακεύσουν κάθε γυναικείο σωματότυπο με τον πιο έξυπνο τρόπο. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πως ένα ασπρόμαυρο σύνολο μπορεί να δημιουργηθεί και με τα ανάλογα αξεσούαρ όπως το λευκό τσαντάκι στο black ντύσιμο σας ή τα μαύρα παπούτσια στο ολόλευκο look.

Απόδειξη αυτές οι  20 εμπνευσμένες εμφανίσεις:

Σχετικά άρθρα