Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φόρεσε πρώτη τα trends του 2021

Με δεδομένη την λατρεια που έτρεφε ο τύπος, τα μέσα ενημέρωσης ακόμα και οι βιομηχανίες μόδας για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία πως ήταν το απόλυτο fashion icon της εποχής. Εκτός από τα outfits της, αγαπήθηκαν εξίσου και τα χτενίσματα της και μιμήθηκαν από όλο τον κόσμο τη δεκαετία του ΄80 και στις αρχές του ΄90.

Και μόνο τυχαίο δεν αποτελεί το γεγονός πως ακόμα και σήμερα 20 χρόνια αργότερα εξακολουθούμε να μιλάμε για το στυλ της. Πολλές από τις πιο iconic στιγμές της πριγκίπισσας είναι στο σήμερα πιο πολύ από ποτέ, από τα oversized σακάκια μέχρι τα μίνι Versace φορέματα. Ο κόσμος της μόδας και οι influencers  εξακολουθούν να επηρεάζονται και να εμπνέονται από αυτές τις εμφανίσεις.

Παντελόνια σκακιέρα, πλεκτά γιλέκα και πολύχρωμα καρό παλτό, μερικές από τις τάσεις που υπερασπίστηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στη δεκαετία του ’80 είναι τα κομμάτια κλειδιά που βλέπουμε για την άνοιξη του 2021.

Γνωστά brands ήδη έχουν κυκλοφορήσει παντελόνια του στυλ που μοιάζουν πολύ με την statement εμφάνιση της Νταϊάνα το 1986 με το φούξια παντελόνι σκακιέρα, ενώ το μωβ πλεκτό γιλέκο που φορουσε ως 19χρονη είναι  εξαιρετικά φρέσκο και μοντέρνο στο σήμερα.

Παντελόνι σκακιέρα

Πως οι influencers το φορούν σήμερα

Πλεκτό γιλέκο

Πως οι influencers το φορούν σήμερα


 Καρό σύνολο

Πως οι influencers το φορόυν σήμερα

Σχετικά άρθρα