20 iconic outfits της Carrie Bradshaw που όλοι αγαπήσαμε

Με αφορμή το γεγονός πως οι φήμες για  τη σειρά που αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από το γυναικείο κοινό και μη, επιβεβαιώθηκαν προ ημερών, όταν τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του Sex and the City, η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, δημοσιοποίησαν ένα πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς στους λογαριασμούς τους στα social media.

Μας έκανε να θυμηθούμε ξανά το αδιαμφισβήτητο fashion icon των 90s Carrie Bradshaw που μπορούσε να φοράει τα πάντα με χιούμορ και τόλμη. Από πιτζάμες σε βραδινή έξοδο κάτω από το παλτό, μέχρι υψηλή ραπτική στην πρωινή βόλτα στο Παρίσι. Και όλα αυτά με την υπογραφή της ενδυματολόγου, Patricia Field που συνέθεσε για τις ηρωίδες- και ιδιαίτερα την Carrie- μια εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα με outfits, κάνοντας mix-and-match vintage μοναδικά κομμάτια με δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών.

Ας πάμε όμως να δούμε κάποια 20 από τα πιο iconic look, από τα οποία έχουν εμπνευστεί και θα συνεχίσουν να εμπνέονται fashion bloggers, celebrities και αρκετές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας σήμερα.

 

Σχετικά άρθρα