Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ : Οι εμφανίσεις που άφησαν εποχή

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ, πάντα θα είναι το ιδανικό ζευγάρι διασημοτήτων στα μάτια μας. Ήταν μαζί για 8 χρόνια (από το 1998 έως το 2005) και ενώ έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που γνωρίστηκαν και η σχέση τους έχει περάσει από όλα τα στάδια σχέσεων που μπορούν δυο άνθρωποι να αναπτύξουν μεταξύ τους, παραμένουν ως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια που όλοι σκεφτόμαστε νοσταλγικά τη σχέση που είχαν. 

Δεδομένου πως την εποχή που ήταν παντρεμένοι Instagram και μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν υπήρχαν, η σχέση τους έχει απαθανατιστεί κυρίως μέσα από τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Ευτυχώς όμως για εμάς υπάρχουν και οι φωτογραφίες των παπαράτσι από τους δρόμους της Καλιφόρνιας, για να μας θυμίζουν το πόσο κουλ, ταιριαστό και απόλυτα στιλάτο ήταν αυτό το ζευγάρι στη δεκαετία των ’90 και των ΄00. Κάνοντας εμφανίσεις με outfits που θα φορούσαμε σίγουρα και σήμερα. Εμπνευστείτε από τις καλύτερες :

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζένιφερ Άνιστον: Ξεκίνησε ως σερβιτόρα και έφτασε να παίρνει 1 εκατ. δολάρια στα Φιλαράκια- Ο χωρισμός της με τον Θερού και οι τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram

 

 

Σχετικά άρθρα