Η 55χρόνη Grece Ghanem αποδεικνύει πως το στιλ και η μόδα δεν έχουν ηλικία

Και κάπου εδώ με το άκουσμα του ονόματος της Grece Ghanem επαληθεύεται η γνωστή φράση «Το στιλ δεν έχει ηλικία». Η ιδέα ότι το ντύσιμο πρέπει να συμβαδίζει με την ηλικία σου, είναι πλέον ξεπερασμένη αφού η μόδα και το αυθεντικό στιλ δεν έχουν κανόνες, είναι κάτι απόλυτα υποκειμενικό και πηγάζει από μέσα μας ως τρόπος έκφρασης.  

Αποδειξή; Η 55χρόνη Grece που μπορεί να ντύνεται σαν να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή την εβδομάδα μόδας κάθε μέρα, αλλά η καθημερινή της δουλειά δεν ήταν πάντα στη βιομηχανία της μόδας. Η Grece Ghanem γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λιβερία, στα 40 της μετακόμισε στον Καναδά μαζί με την κόρη της. Πήρε πτυχίο μικροβιολόγου και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως personal trainer. Από το 2016 όμως και μετά, άρχισε να μοιράζεται την άποψή της για τη μόδα μέσω του Instagram όπου πλέον έχει 538 χιλιάδες followers ενώ brands όπως το Club Monaco, η Sephora, το Third Love κ.ά. να συνεργάζονται μαζί της.

Στα 55 της, είναι πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ, το ίδιο και το στιλ της. Έχει την ικανότητα να φοράει όλες τις τρέχον τάσεις και  με τον δικό της μοναδικό τρόπο τις κάνει να μοιάζουν διαχρονικές. Τίποτα δεν την σταματάει από το να φορέσει πολύχρωμα πλεκτά, έντονα prints, crop τοπ ακόμη και φωσφοριζέ παντελόνια.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η 49χρονη Fashion Expert Tracey Lea Sayer, φοράει τα αγαπημένα μας εφηβικά trends ξανά

Είναι άνω των 50, fashion icons και αυτά είναι τα 7 κομμάτια κλειδιά της γκαρνταρόμπας τους

 

Σχετικά άρθρα