4 διαφορετικοί τρόποι για να δώσετε ανοιξιάτικη νότα στα σύνολα σας

Φαντάζομαι όπως εμείς και εσείς αντίστοιχα έχετε βαρεθεί τα άνετα μεν κάπως βαρετά πλέον outfits. Μιας και η άνοιξη είναι επίσημα εδώ, όλοι θέλουμε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να φορέσουμε κάτι καινούργιο.

Ήδη αν ρίξετε μια γρήγορη ματιά στα sites, στις καινούργιες συλλογές ή ακόμα και στην ροή του Instagram σας θα δείτε brands και influencers να έχουν ήδη μπει σε απόλυτο ανοιξιάτικο mood. Αν εσείς όμως από την άλλη δεν είστε ακόμα έτοιμοι να υιοθετήσετε μια εντελώς ροζ εμφάνιση από την κορυφή έως τα νύχια, έχουμε για εσάς μερικούς απλούς συνδυασμούς που θα φέρουν σταδιακά την άνοιξη στη ν ντουλάπα σας και στην διάθεσή σας.

1. STRETCHY SKIRT SUIT

Περάσαμε ένα χειμώνα με cozy co-ords, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι η τάση συνεχίζεται και την άνοιξη με φούστα και αντίστοιχο top. Εάν είστε τυχεροί, θα βρείτε και αντίστοιχη ζακέτα.

2. OVERSIZED ΠΟΥΛΟΒΕΡ & BAGGY ΠΑΝΤΕΛΌΝΙ ΣΕ ΝΕUTRAL ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Θα μπορούσε να είναι η εναλλακτική λύση αντί της φόρμας που όλοι βολευτήκαμε τον χειμώνα. Ένα χαλαρό παντελόνι με αντίστοιχα oversized πουλόβερ σε ουδέτερες αποχρώσεις φαίνεται να είναι η ιδανική λύση για τις πρώτες λιακάδες.

3. CUTE TOP + ΨΗΛΟΜΕΣΑ JEANS

Μια ζακέτα ή μπλούζα με κέντημα είναι το πιο γλυκό πράγμα που θα μπορούσατε να συνδυάσετε με το τζιν σας. Αν και τα πλεκτά kooky όλο και κερδίζουν έδαφος και τους αρκεί ένα τζιν παντελόνι για να αναδειχτούν.

4. MINIDRESS + ΜΠΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ

Βαρεθήκατε τα καλσόν; Ήρθε η ώρα να απαλλαχτείτε από αυτά αφού μπορείτε να φορέσετε το κοντό φόρεμά σας μόνο με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες. Το μόνο που ίσως χρειαστείτε είναι ένα παλτό που θα δώσει μια 90s νότα στο σύνολό σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MONIQUE AGAR (@mon.agar)

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Ροζ : Το χρώμα που φέρνει χαρά και αισιοδοξία, δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας το 2021

Η τάση από την δεκαετία του 1970 επιστρέφει 50 χρόνια μετά

6 αγαπημένες μας stylist celebrities σε απόλυτη ανοιξιάτικη διάθεση

 

Σχετικά άρθρα