Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Zυγός: Tα πάντα για το ζώδιο του Οκτώβρη
Zυγός: Tα πάντα για το ζώδιο του Οκτώβρη  thumbnail

Zυγός: Tα πάντα για το ζώδιο του Οκτώβρη

Με σύμβολο την ζυγαριά, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, το 7οζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι οι γοητευτικοί της αστρολογίας. Από εδώ και πέρα, στον ζωδιακό κύκλο, παρατηρείται μία αλλαγή, στην οποία τα έξι τελευταία ζώδια επικεντρώνονται στην επαφή του ατόμου με τον κόσμο. Από την άλλη μεριά, τα πρώτα έξι ζώδια τείνουν να επικεντρώνονται στον εαυτό τους.


Οι Ζυγοί, όπως παρατηρείται, σιχαίνονται να μένουν μόνοι τους. Θα ξεκινήσουν συζητήσεις και θα κοινωνικοποιηθούν, θα περιτριγυρίζονται από ανθρώπους και επικεντρώνονται στο πως μπορούν να δημιουργήσουν σχέσεις με τους άλλους. Πιστεύουν ακράδαντα πως η προσπάθεια ενός ζευγαριού, είναι πολύ καλύτερη από την ατομική προσπάθεια. Έτσι, όταν είναι ζευγαρωμένοι, τα πηγαίνουν καλύτερα και στην εργασία αλλά και στο σπίτι. Ο Ζυγός είναι η επιτομή της ισορροπίας, της αρμονίας και της δικαιοσύνης.


Σαν αντικειμενικοί και δίκαιοι, οι Ζυγοί, θέλουν να κάνουν το καλύτερο για όλους. Δεν είναι τυχαίο που οι Ζυγοί καλούνται να συμβιβάσουν διαμάχες, κάτι που κάνουν αρκετά δίκαια. Αυτή η ανάγκη τους βέβαια για δικαιοσύνη, συχνά πηγάζει από μία προσωπική ανάγκη να αποφεύγουν τους τσακωμούς και τις διαμάχες. Είναι καταπληκτικοί όταν προσπαθούν να οργανώσουν μια ομάδα, και ξέρουν πώς να τελειώνουν μια δουλειά με τη μεγαλύτερη δυνατήισορροπία .


Ο Ζυγός αρέσκεται να χρησιμοποιεί το μυαλό του για το γενικό καλό. Απολαμβάνει να επικοινωνεί τις σκέψεις του στους άλλους. Έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει και να μαθαίνει τους άλλους καλύτερα, να μαλώνει δίκαια, να είναι διπλωματικός και να συμβιβάζεται. Όμως, αν μία συνδυασμένη προσπάθεια όλων αυτών των χαρακτηριστικών δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε χρησιμοποιεί την ακατανίκητη γοητεία του για να τα καταφέρει. Οι Ζυγός δεν χειραγωγούν τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα είναι πολύ καλοί άνθρωποι για να κάνουν κάτι τέτοιο. Καθώς είναι ευγενικός και δεν έχει την τάση να τσακώνεται, προτιμά τις συζητήσεις για να φέρνει αποτελέσματα. Οι περισσότεροι Ζυγοί σπάνια θυμώνουν όταν αντιμετωπίζουν μία αντίθετη άποψη. Προτιμούν να πάρουν μία βαθιά ανάσα και να σκεφτούν όλες τις επιλογές στο πνεύμα της συνεργασίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά, τον κάνουν την καλύτερη επιλογή σε πολλές επιλογές καριέρας.


Οι διπλωματικοί και ευγενικοί Ζυγοί, μισούν την άξεστη συμπεριφορά . Είναι πάντα ισορροπημένοι, ευχάριστοι και όμορφοι, και κατέχουν μία συμπεριφορά που κάνουν αυτά που επιθυμούν, απολύτως προσβάσιμα. Όμως συχνά κατηγορούνται πως είναι τεμπέληδες. Όμως αυτό συμβαίνει επειδή δουλεύουν σκληρά και χρειάζονται ξεκούραση. Όπως και να έχει, η αναποφασιστικότητά τους είναι το μεγαλύτερό τους μειονέκτημα και συχνά οδηγεί σε καθυστερήσεις, καθώς ζυγίζουν συνεχώς τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης.


Για τους Ζυγούς, οι συναισθηματικές σχέσεις βασίζονται στο ίσο πάρε –δώσε. Τείνουν να έλκονται από το αντίθετο φύλο αρκετά συχνά, και πριν αποδεχτούν μία μακροχρόνια δέσμευση, σκέφτονται τα πράγματα ιδιαίτερα προσεκτικά. Για τους Ζυγούς, οι ιδανικοί συνδυασμοί είναι οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Όταν είναι ερωτευμένοι, είναι γεμάτοι ενέργεια, ρομαντικοί και πιστοί ως τα βάθη της ψυχής τους.


 


Οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου


22 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου


Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν αυτές τις μέρες, έχουν πλανητικό κυβερνήτη την Αφροδίτη. Έτσι, ο έρωτας, λίγο πολύ, πάντα γεμίζει τις ζωές αυτών των ανθρώπων. Είναι γοητευτικοί και ελκυστικοί και μπορούν με ευκολία να προσελκύσουν και να εντυπωσιάσουν ανθρώπους. Είναι αρκετά ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους. Η επιτυχία τους είναι δεδομένη ακόμα και όταν περιτριγυρίζονται από μία ποικιλία ανθρώπων. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτή την επιρροή είναι έξυπνα, με φαντασία και ρομαντικά. Επίσης κατέχουν μία τακτική που σε συνδυασμό με την φαντασία τους αι τις υπέροχες επικοινωνιακές τους ικανότητες, τους κάνει ανίκητους στον τομέα της γοητείας. Πολλοί από αυτούς δημιουργούν απίστευτες καριέρες σε δημιουργικούς τομείς. Αυτοί οι άνθρωποι επίσης είναι ερωτευμένοι με την ιδέα του ίδιου του έρωτα και πάντα θέλουν να ευχαριστούν αισθητικά τους γύρω τους. Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά για να βρουν την ισορροπία και την ισότητα με τον σύντροφό τους. Λατρεύουν να δημιουργούν αρμονία στις σχέσεις τους και σιχαίνονται τους διαπληκτισμούς και τις διαφωνίες.


 


Οι Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου


3 Σεπτεμβρίου με 12 Οκτωβρίου


Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν αυτές τις μέρες, έχουν πλανητικούς κυβερνήτες τον Κρόνο και τον Ουρανό. Η φύση αυτού του ατόμου είναι ισχυρή και απρόβλεπτη. Η προσωπικότητά τους είναι μαγνητική και ολέθρια. Έχουν την ικανότητα και την εξυπνάδα να κατακτήσουν τον κόσμο. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτή την επιρροή, είναι επίσης αλτρουιστικά, σοβαρά και βαθιά σκεπτόμενα. Το καλύτερο κομμάτι είναι πως τείνουν να κρατούν τα ενδιαφέροντά τους πάγια, όσο ασχολούνται με τους άλλους. Επίσης τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους και να κάνουν πράγματα για αυτούς. Είναι υπομονετικοί, ανεκτικοί και μη επικριτικοί, έτσι συχνά είναι οι καλύτεροι φίλοι που μπορεί να έχει κάποιος. Όμως, αυτά τα άτομα συχνά μοιράζονται τα βάρη και τις ανησυχίες με άλλους, πράγμα που τους ρίχνει στην μελαγχολία. Παίρνουν τα πάντα σοβαρά και είναι υπεύθυνοι από τη φύση τους. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να χαλαρώσουν λίγο.


 


Οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου


13 Οκτωβρίου με 22 Οκτωβρίου


Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν αυτές τις μέρες, έχουν πλανητικό κυβερνήτη τον Ερμή. Τα άτομα κάτω από αυτή την επιρροή κατέχουν το δώρο της φλυαρίας και έχουν ικανότητα συγγραφής. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σταθεροί και ακριβείς. Κατέχουν απίστευτη ενέργεια και μπορούν να δουλέψουν μόνοι τους –είναι τα αφεντικά του εαυτού τους. Με λίγη καθοδήγηση μπορούν να λάμψουν. Τα άτομα που γεννήθηκα κάτω από αυτή την επιρροή είναι επίσης αναλυτικά από τη φύση τους, καθώς και πιστά και κοινωνικά. Τείνουν να έχουν δίψα για γνώση, και συνεχώς μαθαίνουν και κατανοούν καινούρια και διαφορετικά πράγματα. Αυτοί οι άνθρωποι λατρεύουν να επικοινωνούν τις σκέψεις τους στους άλλους, και είναι πολύ άνετοι όταν δουλεύουν με μεγάλο αριθμό ατόμων. Η εσωτερική τους λογικοί και το ένστικτο δημιουργούν ένα φοβερό συνδυασμό. Τέλος, οι άνθρωποι αυτοί είναι ιδιαίτερα πιστοί απέναντι στο σύντροφό τους, αλλά περιμένουν το ίδιο σαν αντάλλαγμα.  


Προβλέψεις 2013 για τους Ζυγούς 


Από τη στιγμή που ο Δίας ξεκίνησε την ορθή πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα, τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού –μία επιρροή που θα βρίσκεται μαζί σας μέχρι το 2015, και θα την νιώσετε πολύ έντονα όλο τον Οκτώβριο. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση σας αναγκάζει να μαζέψετε τηνστοργή σας, την αξία του εαυτού σας και τα οικονομικά σας. Αυτή η περίοδος στη ζωή σας θα χρειαστεί σκληρή δουλειά, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρχει ποικιλία που θα σας ενθουσιάσει! Η οικονομική επιτυχία είναι γενικά σταθερή, αλλά αργή. Αυτή η διέλευσησχετίζεται παραδοσιακά με την οικονομική ζημία, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με τιςπροοπτικές σας, έτσι θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πόσο παραγωγικοί είστε αυτό το διάστημα στον οικονομικό τομέα, και να βρείτε που έχετε κάνει λάθος. Στην πραγματικότητα, τα κέρδη μπορεί να είναι αργά, αλλά οι ξαφνικές αλλαγές δεν είναι συχνές με αυτή τη διέλευση. Ο σκοπός της είναι να ενώσετε την αξία του εαυτού σας με αυτά που παράγετε στον πραγματικό κόσμο. Ίσως υπήρξαν πρόσφατα κάποια συναισθήματα όχι και τόσο υποστηρικτικά. Ίσως σκεφτήκατε γιατί δουλεύετε τόσο σκληρά αν τα κέρδη είναι τόσο λίγα. Όμως καθώς η διέλευση συνεχίζεται, θα μπορέσετε να δείτε μέσα στον εαυτό σας με ολοκαίνουρια διαύγεια και ρεαλισμό και να αντλήσετε τη δύναμη που χρειάζεστε. Θα ανακαλύψετε ακριβώς τι είναι αυτό που σας κρατά από το να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Η πρόκληση εδώ είναι να αιχμαλωτίσετε την καινούρια και καθορισμένη σας αυτοπεποίθηση και να την εφαρμόσετε στον πραγματικό κόσμο.


Οι στενές σχέσεις ίσως βιώσουν κάποιες αναταραχές και ίσως νιώσετε πως δεν μπορείτε να βασιστείτε πραγματικά στον σύντροφό σας. Οι σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν θα γίνουν ανυπόφορες. Ο Ουρανός είναι αυτός που σας δημιουργεί αυτά τα προβλήματα . ΟΙ άνθρωποι στη ζωή σας ίσως εκπλαγούν από την ανεξαρτησία σας. Μερικοί από εσάς ίσως πιστέψετε πως η σχέση σας είναι περιορισμένη και είτε θα προσπαθήσετε να την τελειώσετε, είτε θα βιώσετε εντάσεις όσο προσπαθείτε να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς. Κάποιο από εσάς θα βιώσετε επαναστατική συμπεριφορά από τον σύντροφό σας, και αυτό θα σας έχει σε εγρήγορση καθώς θα αναρωτιέστε τι θα συμβεί μετά. Θα υπάρξουν αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και να εκφράσετε τον εαυτό σας ελεύθερα. Οι καταστάσεις και οι υποχρεώσεις που μέχρι τώρα ανεχόσαστε ή απολαμβάνατε θα τις θεωρήσετε περιοριστικές και ψυχικά κουραστικές. Θα υπάρξουν ραγδαίες εσωτερικές αλλαγές και αν ο εξωτερικός κόσμος και οι άνθρωποι γύρω σας δεν αλλάξουν επίσης, θα νιώθετε μεγάλες ανησυχίες. Θα αναρωτηθείτε για την πορεία της ζωής σας και θα σκέφτεστε αν υπάρχουν άλλα πράγματα εκεί έξω για εσάς. Στην προσπάθειά σας να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, και να ξεφορτωθείτε τους περιορισμούς, θα είστε επιρρεπείς στις βιαστικές αποφάσεις και θα αφήσετε πίσω σας καταστάσεις, δουλειές ή ανθρώπους που μία μέρα θα σας λείψουν. Αναγνωρίστε πως η ορμή σας να επαναστατήσετε έρχεται από τηνεπιθυμία σας για μεγαλύτερη ελευθερία και έκφραση του εαυτού και βρείτε τρόπους για να εκφραστείτε έτσι ώστε η ελευθερία σας να μην αναστατώνει όλα αυτά τα πράγματα για τα οποία έχετε δουλέψει αρκετά σκληρά. Επίσης αναγνωρίστε πως καθώς ακούτε το εγώ σας, είστε επιρρεπείς στο να αγνοήσετε τα βαθύτερά σας συναισθήματα, με αποτέλεσμα να μην είστε ευτυχισμένοι. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοήσετε αυτό το τυφλό σημείο.


Η ερωτική σας ζωή ήταν αρκετά πλούσια για πολλά χρόνια με τον Ποσειδώνα να περνά μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου. Είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί, αλλά επιρρεπείς στις ψευδαισθήσεις . Έτσι βλέπετε αυτό που θέλετε σε έναν σύντροφο και όχι αυτό που πραγματικά είναι. Ο έρωταςθα είναι σε καλά επίπεδα αλλά ίσως μετατραπεί σε περίπλοκα προβλήματα. Ίσως ερωτευτείτε κάποιον που δεν μπορείτε να έχετε. Το δράμα στον έρωτα μπορεί να είναι όμορφο, αλλά το πολύ δράμα θα σας αφήσει πληγωμένους. Προσοχή με τον τζόγο επίσης. Η φαντασία σας οργιάζει με αυτή τη επιρροή, και ίσως  ασχοληθείτε με ένα καλλιτεχνικό χόμπι ή κάτι άλλο δημιουργικό. Αν είστε γεννημένοι από τις 24 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, δεν θα είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή η διέλευση για εσάς φέτος.


Μέχρι τον Νοέμβριο θα υπάρξουν κάποιες προκλήσεις που χρειάζονται ισορροπία στις σχέσεις, καθώς και απαιτήσεις και ανάγκες στο σπίτι και στην οικογένεια . Ίσως προσπαθήσετε να διαλέξετε ταυτόχρονα πολλές κατευθύνσεις, αλλά βαθιά μέσα σας θα νιώσετε πως ήρθε η ώρα να κυνηγήσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Ίσως είναι δύσκολο να βασιστείτε στους άλλους, καθώς εκείνοι θα βασίζονται πάνω σας. Αποφύγετε τις γρήγορες αντιδράσεις και ακούστε τη καρδιά σας.


Οroskopos.tv

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X