5 fashionable αξεσουάρ μαλλιών ιδανικά για το καλοκαίρι (τα οποία θα συνεχίσετε να βλέπετε παντού ακόμη και το φθινόπωρο).

Δεν χρειάζεται προϊόντα styling, δεν χρειάζεται έξτρα περιποίηση, δεν χρειάζεται κάποιον hair stylist για ένα όμορφο καλοκαιρινό χτένισμα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα παρακάτω αξεσουάρ, και πιστέψτε με η επιτυχία είναι μονόδρομος!

To Scrunchie

Τα scrunchies μπορεί να έγιναν διάσημα τη δεκαετία του ‘80, όμως πλέον έχουν την τιμητική τους, αφού με μια χαμηλή αλογοουρά και σινιόν, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πραγματικό πρωταγωνιστή. Επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις, όπως το μπεζ και το baby blue και θα έχετε ένα απλό αλλά παράλληλα υπέροχο χτένισμα σε μόνο λίγα λεπτά.

Η Στέκα

Η στέκα αποτελεί το απόλυτο hair trend της σεζόν. Είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να μετατρέψει τα ελαφρώς ατημέλητα μαλλιά σε ένα χτένισμα πιο εκλεπτυσμένο, αφού δίνει όγκο χωρίς την βοήθεια προϊόντων styling. Τέλος μπορείς να τη φορέσεις άφοβα όλες τις ώρες της ημέρας και να είσαι κομψή και στιλάτη.

Η Μπαντάνα – Το Φουλάρι

Η μπαντάνα φοριέται κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες σε αντίθεση με το φουλάρι που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Για ένα πετυχημένο look με vibes από 70s, επιλέξτε να τη φορέσετε δεμένη πίσω στον αυχένα ή κάτω από το πηγούνι για μια πιο τολμηρή εμφάνιση.

Το Κλάμερ

Μία μεγάλη τάση που ξεκίνησε από τα 90s επιστρέφει στο χώρο της μόδας δίνοντας μία ρετρό πινελιά στο στιλ σας. Κλάμερ σε όλα τα χρώματα εμπιστεύονται οι bloggers στο Instagram για να τελειοποιήσουν τα look τους, και όχι μόνο, μεταξύ των θαυμαστών είναι και η Bella Hadid, η Kendal Jenner και η Kaia Gerber.

Το Καπέλο

Το καπέλο είναι ανέκαθεν το must have του καλοκαιριού. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στην παραλία μέχρι την απογευματινή σου βόλτα στα σοκάκια του νησιού. Θα σου δώσει αμέσως άποψη στιλ ακόμη και αν δεν έχεις προλάβει να χτενίσεις καθόλου τα μαλλιά σου.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τα πιο σωστά Travel Outfits για να ταξιδέψεις με άνεση και στιλ το φετινό καλοκαίρι

Σχετικά άρθρα