Όλα τα απαραίτητα που πρέπει να περιέχει η σωστή τσάντα θαλάσσης

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο υδράργυρος ανεβαίνει και οι εξορμήσεις μας στην παραλία είναι όλο και πιο συχνές.

Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να οργανώσουμε την beach bag μας, με όλα τα απαραίτητα για τις μέρες δίπλα στη θάλασσα. Κάθε μία από εμάς αξίζει να περάσει όσο πιο ξέγνοιαστα γίνεται στις διακοπές χωρίς να αφήσει τίποτα να της το χαλάσει.

Είσαι έτοιμη να ετοιμάσουμε μαζί την τσάντα θαλάσσης σου;

1. Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα

Παραδέξου το, και εσύ θέλεις να έχεις αψεγάδιαστο πρόσωπο ακόμα και στην παραλία. Δε θα σου προτείνω να φορέσεις make up, αλλά μία αντηλιακή κρέμα προσώπου μπορεί να σου προσφέρει αυτό το φυσικό, απαλό αποτέλεσμα που επιθυμείς.

2.Πετσέτα θαλάσσης

Πώς θα κάνεις ηλιοθεραπεία χωρίς την πετσέτα σου; Ειδικά αν δε βρείς ξαπλώστρα, τη χρειάζεσαι οπωσδήποτε. Είναι καλό να έχεις δύο πετσέτες για να μπορείς με τη μία να σκουπίζεσαι.

3.Αντηλιακό σώματος

Το πιο σημαντικό και πλέον απαραίτητο είναι η προστασία μας από τον ήλιο. Μην ξεχνάς ότι ο ήλιος δε φέρνει μονάχα τα επιθυμητά αποτελέσματα (μαυρισμένη επιδερμίδα), αλλά έχει και ανεπιθύμητες συνέπειες στην επιδερμίδα σου. Οπότε πάντα η αντηλιακή με υψηλό δείκτη προστασίας πρέπει να είναι μέσα στη τσάντα σου.

4.Λαστιχάκι για τα μαλλιά

Μη φύγεις ποτέ από το σπίτι σου εάν δεν πάρεις λαστιχάκια για τα μαλλιά μαζί σου. Εάν θελήσεις να βουτήξεις στη θάλασσα θα αποφύγεις να μπλεχτούν τα μαλλιά μεταξύ τους, αλλά θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλύτερα την ηλιοθεραπεία σου.  

5.Νεσεσέρ με τα απολύτως απαραίτητα

Από το νεσεσέρ σου δεν πρέπει να λείπει ένα lip balm με προστασία, χτένα για τα μαλλιά, αρωματικά μαντηλάκια, το πορτοφόλι σου και τέλος, αποσμητικό!

6. Θερμός

Ενυδάτωση, ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση. Με τόσες ώρες κάτω από τον ήλιο ο οργανισμός σου θέλει συνέχεια νερό. Ειδικά εάν δεν είσαι κοντά και σε κάποιο beach bar ή έστω σε κάποιο περίπτερο θα σου χρειαστεί να έχεις ένα στιλάτο θερμό μαζί σου για να μπορείς να ενυδατώνεσαι συνεχώς.

7. Καπέλο

Όπως είπαμε και παραπάνω ο ήλιος θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Μόνο το αντηλιακό στο πρόσωπο δεν αρκεί. Το καπέλο είναι απαραίτητο γιατί σε προστατεύει από τυχόν ηλίαση, προστατεύει τα μάτια σου, καθώς και τα γυαλιά ηλίου δεν τα καλύπτουν πλήρως. Όσο μεγαλύτερο και αν είναι τόσο καλύτερο είναι.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

10 ιδέες για να φορέσεις ολόσωμο μαγιό και να είσαι σικ ακόμη και στην παραλία

Σχετικά άρθρα