Αντρικό γιλέκο: Το must have κομμάτι που πρέπει να έχετε στη συλλογή σας αυτή τη σεζόν!

Για μια ακόμη φορά η αντρική γκαρνταρόμπα γίνεται κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας! Πολλά είναι τα αντρικά ρούχα και αξεσουάρ όπως το κουστούμι, η γραβάτα, το γιλέκο, τα loafers που υποδηλώνουν δυναμισμό και στιλ για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να τα τολμήσουν στις εμφανίσεις τους! Κάποιες θεωρούν ότι τα αντρικά ρούχα και αξεσουάρ μπορεί να επισκιάσουν τη θηλυκότητα τους γι‘αυτό και φοβούνται να τα επιλέξουν , στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει το αντίθετο! Το αντρικό γιλέκο είναι το must have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή μας αυτή τη σεζόν, αντιθέτως πρέπει να το ενσωματώσουμε στην ντουλάπα μας με τον πιο γρήγορο τρόπο!

Οι celebrities όπως η αγαπημένη Victoria Beckham, Kendal Jenner και πολλές άλλες ακόμη έχουν κάνει ένα στην καθημερινότητα τους το αντρικό γιλέκο και το τολμούν σε όλες τους σχεδόν τις εμφανίσεις!
Μερικά από τα styling tips που μπορώ να σου δώσω είναι, ότι ο σκοπός δεν είναι να μεταμορφωθείς σαν άντρας αλλά ένα γιλέκο σε συνδυασμό με loafers θα σου δώσουν ακριβώς αυτόν τον δυναμισμό που χρειάζεσαι!

Ένας αγαπημένος συνδυασμός για να αναδείξεις τη θηλυκότητα σου είναι το αντρικό γιλέκο, με ψηλά τακούνια ή μπότες μέχρι το γόνατο, το αποτέλεμα να είσαι σίγουρη πως θα είναι εκθαμβωτικό!

Σου έχω ξεχωρίσει τα looks που έχουν επιλέξει celebrities και μη για να τολμήσουν το must have κομμάτι αυτής της σεζόν:

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα