Οι πιο hot συνδυασμοί για να φορέσετε το αγαπημένο σας πουλόβερ!

Το πουλόβερ είναι το ρούχο εκείνο που δεν λείπει ποτέ από την χειμερινή μας γκαρνταρόμπα!
Και είναι απόλυτα λογικό γιατί μπορείς να το φορέσεις με άπειρους συνδυασμούς, είτε με τζιν και sneakers για πιο casual εμφανίσεις είτε με την αγαπημένη σου maxi φούστα για τις βραδινές σου εμφανίσεις!

Τα πουλοβερ που θα ξεχωρίσουμε φέτος είναι τα πιο oversized κομμάτια που είναι must have για το φετινό χειμώνα συνδυάζοντάς τα πολύ εύκολα με το αγαπημένο μας leggings, τα ζιβάγκο θεωρούνται επίσης ένα από τα πιο κομψά και διαχρονικά κομμάτια προσεγγίζοντας ένα πιο σοφιστικέ στυλ!

Αγαπημένος μου συνδυασμός είναι πουλόβερ με μίνι ή maxi φούστα! Μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα όλη τη μέρα, ενώ για τις βραδινές σου εξορμήσεις μη διατάσεις να το συνδυάσεις με ένα πέδιλο ή μια over the knee μπότα και είναι σίγουρο πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Μπορούμε να τολμήσουμε να φορέσουμε και διαφορετικά χρώματα φέτος το χειμώνα, αλλά πιο έντονα αλλά πιο απαλά, αναλόγως και με τι στυλ θελουμε να εκπέμπουμε προς τα έξω!

Το μαύρο είναι από τις πιο chic επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα μας, όπως και το γκρι, το καφέ και γενικά τα γήινα χρώματα, από την άλλη όμως και ένα μπλε ρουά ή ένα έντονο κόκκινο δε θα πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας!

Πάμε να δούμε μαζί τους 10 ωραιότερους συνδυασμούς που ξεχώρισα με το αγαπημένο μας πουλόβερ για φέτος το χειμώνα:

 

 

Σχετικά άρθρα