10 glam looks που δε θα αποχωρίζεσαι φέτος στις γιορτές.

Από τη στιγμή που μπούμε στο μήνα Δεκέμβριο, έχουμε ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα! Είναι αυτός ο μήνας του χρόνου, που μπορούμε να φορέσουμε όλα τα αγαπημένα μας party items από την γκαρνταρόμπα μας από το πρωί έως το βράδυ.

Πριν ξεκινήσεις τις αγορές για party looks, ρίξε μια μάτια στην ντουλάπα σου, γιατί ίσως να κρύβονται εκεί πολλά ρούχα και αξεσουάρ που θα μπορούσες να τα συνδυάσεις για τις λαμπερές σου εμφανίσεις!

Τα πιο hot items που θα σου πρότεινα να επενδύσεις είναι τα party tops, και τα πουκάμισα με διακριτική λάμψη τα οποία μπορείς εύκολα να τα συνδυάσεις με μια παντελόνα, μια mini ή maxi φούστα ακόμη όμως και με το αγαπημένο σου jean παντελόνι το οποίο θα το εκτοξεύσεις στα ύψη!

Σκοπός ούτως η άλλως στις γιορτινές μέρες, είναι να δημιουργήσεις διαφορετικά outfits ανάλογα με την περίσταση, και τι πιο έξυπνο να παίζεις με συγκεκριμένα party items φτιάχνοντας διαφορετικά εντυπωσιακά looks!

Η παγιέτα και το βελούδο είναι από τις υφές που δεν λείπουν ποτέ τις μέρες αυτές, είτε είναι κάποιο φόρεμα, είτε πουκάμισο, είτε μια παντελόνα , αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε αυτά τα κομμάτια γιατί μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις τα πιο όμορφα party looks!

Μη ξεχάσεις όμως το ρούχο αυτό που δεν πρέπει να λείπει σε καμία περίπτωση από την γκαρνταρόμπα σου! Το party dress, είτε μονόχρωμο ή πολύχρωμο, είτε με στρας ή παγιέτα, είναι το ρούχο που θα σου δώσει αέρα και στυλ και θα εκτοξεύσει τη θηλυκότητα σου στα ύψη, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις στις εορταστικές σου εμφανίσεις!

Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει τα πιο εντυπωσιακά party items για να πάρεις μια ιδέα για τις λαμπερές σου εμφανίσεις:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα