Το ζιβάγκο είναι η τάση του 2022 που μπορούμε να επιλέξουμε σε όλα τα χρώματα

Ο χειμώνας είναι η εποχή των πλεκτών, όταν απλά πρέπει να φορέσετε ένα πουλόβερ πάνω από ένα τζιν για να αναδείξετε μια ολοκληρωμένη και σοφιστικέ εμφάνιση, το ζιβάγκο είναι το κλασικό, πρακτικό και κομψό κομμάτι που μπορεί να λειτουργήσει ως ουδέτερη και ευέλικτη βάση για κάθε εμφάνιση. Από το πιο σπορ μέχρι το επίσημο.

Οι δυνατότητες συνδυασμού είναι αμέτρητες, ειδικά αν η επιλογή πέφτει σε ουδέτερες και nude αποχρώσεις που δεν περιορίζουν τους χρωματικούς συνδυασμούς, επιτρέποντάς σας να χτίζετε πάντα άψογα outfit ξεκινώντας από το ίδιο ρούχο.

Κλασικό των κλασικών, το μαύρο ζιβάγκο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε γκαρνταρόμπας, ένα μπαλαντέρ για να παίξετε όταν η φαντασία παραπαίει και πρέπει να ντύνεστε γρήγορα και πάντα με στυλ.

Το λευκό είναι μια από τις πιο όμορφες και ευκολοφόρετες χειμωνιάτικες αποχρώσεις. Ιδανικό για να φορεθεί κάτω από ένα σακάκι ή ένα παντελόνι για εμφάνιση γραφείου. Ένα λευκό ζιβάγκο είναι ένα σημείο επιπλέον φωτεινότητας που σύμφωνα με τη μόδα του χειμώνα του 2022 μπορεί να επιδειχθεί με πολλούς μοντέρνους συνδυασμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Merve Görgöz (@merve.gorgoz)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Verza (@mascarada.paris)

Το μπεζ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς nude αποχρώσεις για όσους προτιμούν τα μινιμαλίστικα ρούχα. Τέλεια βάση για κάθε συνδυασμό χρωμάτων, το μπεζ και το καμηλό συνδυάζονται με παστέλ αποχρώσεις καθώς και έντονα χρώματα. Σας επιτρέπει έτσι να φτιάξετε τόσο ιδιόμορφα αλλά και εξαιρετικά κομψά ρούχα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Τέλος, το γκρι είναι το τέλειο χρώμα για ένα underground στυλ που αξίζει να εξερευνηθεί χωρίς να θυσιάζει την άνεση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝔛 (@xeniaadonts)

Ελπίζω να πήρες μια ιδέα για το ρούχο που αξίζει να επενδύσουμε το 2022 που μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και σε όλα τα χρώματα!

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα