Low Cowboy Boots: Η western τάση που επιστρέφει δυναμικά αυτή τη σεζόν! 

Οι cowboy μπότες είναι από τα πιο κλασικά και διαχρονικά κομμάτια που μπορεί να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Κερδίζοντας τις εντυπώσεις στα catwalks τις τελευταίες δύο σεζόν, οι cowboy μπότες επανακάμπτουν δυναμικά και φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν!

Σίγουρα το cowboy look του 2022 προσδίδει ένα western chic χαρακτήρα που διαφέρει από το στυλ των 90s, κάνοντας το πιο σύγχρονο, κομψό και παράλληλα δυναμικό. Είναι απόλυτα λογικό οι μπότες αυτές να είναι στα top trend που επικρατούν στις τάσεις, αφού είναι βολικές, ευκολοφόρετες και σούπερ στυλάτες!

Το μυστικό είναι να επιλέξεις minimal outfit, και όχι να κάνεις όλη την εμφάνιση σου καουμπόικη γιατί τότε θα είσαι εκτός θέματος.
Μπορείς να συνδυάσεις τις αγαπημένες σου cowboy μπότες με μία midi στενή φούστα για πιο ρομαντικές εμφανίσεις αλλά μη διστάσεις να τις φορέσεις με total denim look, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό, και άκρως δυναμικό!

Ένα κλασικό αντρικό σακάκι σε συνδυασμό με τις καουμπόικες.

Για τις κρύες μέρες μη διατάσεις να φορέσεις την αγαπημένη σου καμπαρντίνα ή παλτό μαζί με τις cowboy μπότες για τις πρωινές street style εμφανίσεις σου στο κέντρο της πόλης.

Τα print επίσης ποικίλουν, είτε με σχέδιο, είτε μονόχρωμα, είτε leather, είτε με μεταλλικά σχέδια. Το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό γι’ αυτό άφησέ τες να κάνουν fashion statement στο look σου.

Παρακάτω έχω επιλέξει τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις για να πάρεις μια ιδέα, για το πως μπορείς και εσύ να ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου τις cowboy μπότες για αυτή τη σεζόν.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Εικόνες: Pinterest 

Σχετικά άρθρα