Στέκα: Το αγαπημένο hair accessory για τις χειμερινές σου εμφανίσεις!

Η στέκα είναι αναμφίβολα από τα επικρατέστερα αξεσουάρ μαλλιών για αυτή τη σεζόν, και όχι άδικα γιατί δίνουν στα μαλλιά έναν επιθυμητό όγκο και μπορούν να αναδείξουν ένα χτένισμα με τον καλύτερο τρόπο.

Γενικότερα οι τάσεις στα hair accessories ποικίλουν, έχοντας πλέον μια μεγάλη γκάμα στο πως θα στολίσεις με τον πιο όμορφο και πρακτικό τρόπο τα μαλλιά σου. Ανάμεσα στα hair clips, στα scrunchies και στις κορδέλες οι κομψές στέκες είναι αυτές που ξεχωρίζουν και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, υποστηρίζοντας κάθε σου εμφάνιση.

Η αλήθεια είναι πως η στέκα μας φέρνει αναδρομικά στο μυαλό μας το Gossip Girl, που ήταν το σήμα κατατεθέν στην εμφάνιση της Blair Waldorf που όλες αγαπήσαμε. Τη σεζόν αυτή όμως έχουμε την ευκαιρία να την εντάξουμε στην καθημερινότητα μας και να είναι η πινελιά που ολοκληρώσει και θα απογειώσει τα look μας!

Σύμφωνα και με τις street style εμφανίσεις των fashion girls, τα σχέδια και τα print ποικίλουν. Για τις πρωινές σου εμφανίσεις οι μεγάλες στέκες από σατέν ή βελούδο είναι αυτές που θα δώσουν τον επιθυμητό όγκο στα μαλλιά σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Για τις βραδινές σου εμφανίσεις προτίμησε τις πιο λεπτές και αυτές που είναι στολισμένες με πέρλες δίνοντας έξτρα λάμψη στα looks.

Μη φοβηθείς όμως να κάνεις και την υπερβολή, ακόμη και εάν θες να φορέσεις το πρωί στο γραφείο στέκα με πέρλες ή glitter τόλμησε το. Απλώς προσπάθησε να εξισορροπήσεις το υπόλοιπο look σου για να μην είναι το αποτέλεσμα υπερβολικό, ούτως η άλλως τα περιποιημένα μαλλιά κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Παρακάτω έχω επιλέξει τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις που οι στέκες έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο, για να πάρεις μια ιδέα για το πως μπορείς και εσύ να ενσωματώσεις αυτό το hair accessory στην καθημερινότητα σου.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Εικόνες: Pinterest 

Σχετικά άρθρα