Animal print: Πώς να φορέσετε τη μεγαλύτερη τάση που κυριαρχεί παντού!

Είναι γνωστό πόσο μεγάλη τάση είναι τα animal prints,και είναι απόλυτα λογικό γιατί μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να απογειώσουν μια εικόνα με τον καλύτερο τρόπο.

Την άνοιξη του 2022 τα animal prints γίνονται πάλι έμπνευση για τους σχεδιαστές και είναι αυτά που μας κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον στα catwalks. Πέρα από το leopard, το zebra και το snake τα τυπώματα που κυριάρχησαν στις πασαρέλες και στη συνέχεια στους δρόμους με τις fashionistas να τα αποθεώνουν.

Το νέο print που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές και θεωρείται ήδη η απόλυτη τάση είναι το tiger print το οποίο ήταν η μεγαλύτερη έμπνευση πολλών σχεδιαστών στις πασαρέλες της φετινής σεζόν.

Instagram @roberto_cavalli

@missoni
Instagram @maisonvalentino

Είτε σε μικρές δόσεις, είτε σε statement κομμάτια, είτε σε total look τα animal prints μπορούν να ξεχωρίσουν με μία ματιά σε όσες γυναίκες δε φοβούνται να τολμήσουν και να πειραματιστούν με την εικόνα τους.

Παρακάτω έχω ξεχωρίσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια από animal prints που θα κυριαρχήσουν παντού αυτή τη σεζόν.
Πάρε μια ιδέα για το πως μπορείς και εσύ να τα εντάξεις στο στυλ σου. 

Step by step

Για όσες δεν έχουν τολμήσει ποτέ να φορέσουν κάποιο animal print στην εμφάνιση τους, σας έχουμε τη λύση. Μικρά αξεσουάρ είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν αυτή ακριβώς τη πινελιά που χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο fashion look.

Επένδυσε στα αξεσουάρ και σε statement κομμάτια και βήμα βήμα θα εντάξεις τα animal prints στο στυλ σου.

Animal print σε φόρεμα

Το φόρεμα είναι το πιο ευκολοφόρετο ρούχο, αρκεί να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Tαιριάζει σε όλες τις εποχές ανεξαρτήτως περίστασης και δεν χρειάζεται να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια για να αναδείξεις αυτήν την τάση αλλά και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση σου.

Φόρεσε το με ένα oversized blazer και sneakers ή mules και είσαι έτοιμη και πάνω από όλα στυλάτη για το γραφείο.

Animal print coat

Είναι σίγουρο πως με ένα τέτοιο παλτό θα κερδίσεις τις εντυπώσεις! Δε χρειάζεται ιδιαίτερο styling όταν έχεις να κάνεις με ένα τόσο εντυπωσιακό παλτό, αρκεί να παίξεις safe.

Συνδύασε το animal print coat μαζί μ’ ένα τζιν και ένα λευκό sweater και είσαι έτοιμη για fashionable εμφανίσεις.

Animal print pants

Ένα κομμάτι animal print είναι αρκετό για να αναδείξεις το στυλ σου. Επέλεξε το δικό σου animal print σε παντελόνι και μη φοβηθείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας είτε για τη πρωινή σου βόλτα με κάποιο λευκό sweater και sneakers είτε με τοπ και πέδιλο για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Instagram @camillecharriere

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα