Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι καλύτερες street style εμφανίσεις

Η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου μόλις ξεκίνησε και ήδη έχουμε ξεχωρίσει τις πιο hot εμφανίσεις που πλημμύρισαν την ευρωπαϊκή πόλη της φινέτσας με στυλ. Celebrities και άτομα από το χώρο της μόδας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και μας έδωσαν τα looks-κλειδιά από τα πιο χαρακτηριστικά shows, τα οποία μαρτυρούν τις τάσεις που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο-χειμώνα του 2022.

Οι τόνοι για άλλη μια φορά είναι neutral χωρίς πολλές υπερβολές με μικρές μόνο εξαιρέσεις, οι γραμμές φέτος είναι πιο απλές και τα ρούχα πιο «φορέσιμα» χωρίς να λείπουν οι όγκοι και ο μαξιμαλισμός από κάποιους σχεδιαστές.  Οι τάσεις και οι αναφορές μπλέκονται μεταξύ τους, κομμάτια με έντονα prints αλλά και μονόχρωμα looks με πρωτότυπες γραμμές και υφές είναι αυτά που απογειώνουν τη θηλυκότητα.

Φυσικά δεν λείπουν και οι πιστοί οπαδοί του μινιμαλισμού και του ανδρόγυνου στυλ, απογειώνοντας το look με statement κομμάτια και αξεσουάρ. Η ομάδα του BORO ήταν εκεί και κατέγραψε όλες τις street style εμφανίσεις από τα shows που ξεκίνησαν στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα