Prada F/W 2022: Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν τον φετινό φθινόπωρο-χειμώνα

Ο οίκος Prada είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους οίκους που εκπροσωπούν το χώρο της μόδας. Για άλλη μια φορά το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στην εβδομάδα μόδας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της φινέτσας και του στυλ, το Μιλάνο.  Ο Raf Simons και η Miuccia Prada, δύο μεγάλοι σχεδιαστές με όραμα, απέδειξαν για άλλη μια φορά το ταλέντο τους και μας παρουσίασαν τις προτάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022.

Η έναρξη του show έγινε από την Kaia Gerber η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα στυλ που παραπέμπει στα ‘90s και τα ‘00s φορώντας ένα απλό λευκό top. Αυτό μας δείχνει πως ακόμη και με ένα λευκό διαχρονικό top μπορείς να σταθείς και να κάνεις τη διαφορά. Το λευκό top είναι ένα κομμάτι που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας και μέσα από το show της Prada, είδαμε πολλούς και εντυπωσιακούς συνδυασμούς φορώντας το με midi φούστες αλλά και μέσα από διαφανή midi φορέματα ικανό να προσαρμοστεί παντού.

Τα υπερμεγέθη σακάκια ήταν αυτά που δεν έλειπαν από το show, υπήρχε μεγάλη ποικιλία υφών και χρωμάτων που τραβούσαν τα βλέμματα. Αυστηρές γραμμές, έντονοι ώμοι λεπτομέρειες με φτερά ήταν μερικά από τα κομμάτια που ξεχώρισαν και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η θηλυκότητα επικρατούσε παντού και οι δερμάτινες καμπαρντίνες ήταν αυτές που εκπέμπαν αυτοπεποίθηση και δυναμισμό σε όλη τη διάρκεια του show.

Είναι σίγουρο ότι από αυτό το δίδυμο Raf Simons και Miuccia Prada θα δούμε και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις στην επόμενη συλλογή, εφόσον έχουν και οι δυο λαμπρό μέλλον μπροστά τους.

Πάμε να δούμε μαζί μερικές από τις προτάσεις που ξεχωρίσαμε στο show της Prada:

 

@styledailyuk

 

@milanfashionweek

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα