Ποια είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη του 2022 που είδαμε μέσα από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου έφτασε στο τέλος και μέσα από τα show και τις street style εμφανίσεις των fashionista, πέρα από τις τάσεις που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο-χειμώνα του 2022, πήραμε και μια γεύση για τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν και θα φορεθούν φέτος την άνοιξη.

Στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου οι ηλιόλουστες μέρες είχαν ως αποτέλεσμα τα it girls να βγουν στους δρόμους της ευρωπαϊκής πόλης που κάθε δρόμος της πλημμυρίζει φινέτσα και ομορφιά, και να τον γεμίσουν με όμορφα ανοιξιάτικα χρώματα. Leather jacket και bomber σε φούξια χρώμα, oversized blazer σε fluo καλοκαιρινές αποχρώσεις, πουλόβερ σε παστέλ και γήινα χρώματα κατάφεραν να φέρουν την άνοιξη στους δρόμους του Μιλάνου.

Παντελόνια σε ίσια γραμμή, ήταν μια από τις αγαπημένες επιλογές, ενώ και οι mini φούστες σε ότι χρώμα μπορείς να φανταστείς ήταν το σήμα κατατεθέν στο show της Prada. Υπήρχε μία μεγάλη γκάμα στην επιλογή χρωμάτων, με το πορτοκαλί και το πράσινο να μην λείπουν από τις πρώτες επιλογές των πρεσβευτών της μόδας. Ανοίγουν έτσι, τον δρόμο και μας δείχνουν ότι αυτά τα δυο θα είναι τα must χρώματα που θα επικρατήσουν την άνοιξη-καλοκαίρι 2022.

Πέρα από τους safe συνδυασμούς, υπήρχαν και κάποιες που κατάφεραν να τολμήσουν και να μπερδέψουν παραπάνω χρώματα μεταξύ τους, απογειώνοντας το look και την εμφάνιση τους έχοντας ένα τέλειο spring color-blogging!

Παρακάτω έχω επιλέξει τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις από τις αγαπημένες fashionistas που ξεχώρισαν με το στυλ τους και γέμισαν με χρώμα του δρόμους του Μιλάνου.

@leoniehanne

 

@emilisindlev

 

@oliviapalermo

 

@leoniehanne

 

@styleheroine

 

@annadellorusso

 

 

@tamara

 

 

@belenhostalet

 

@tamumcpherson

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα