10 ανοιξιάτικα φορέματα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Δίχως καμία αμφιβολία ο καιρός έχει αρχίσει και καλοκαιριάζει, σιγά σιγά μπαίνουμε στη διαδικασία αναδόμησης της γκαρνταρόμπα μας αποχαιρετώντας τα χειμωνιάτικα ρούχα κάνοντας χώρο σε ανοιξιάτικα και πιο καλοκαιρινά κομμάτια. Ένα ανοιξιάτικο φόρεμα είναι ένα all time classic κομμάτι που μπορεί να υπάρχει στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, ικανό για κάθε περίσταση χωρίς να απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο styling.

Είναι ένα ευέλικτο και πρακτικό κομμάτι που με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να εντυπωσιάσει με τον καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο. Για την άνοιξη του 2022, επικρατούν τα ανάλαφρα και αέρινα φορέματα που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Τα print υπάρχουν και φέτος αλλά τα μονόχρωμα και έντονα χρώματα όπως το πράσινο και το πορτοκαλί είναι αυτά που θα τραβήξουν τις εντυπώσεις.

Τα mini φορέματα θα επικρατήσουν δίνοντας έναν αέρα από άλλη δεκαετία, ενώ τα maxi σε διαφορά print θα δώσουν ένα πιο boho style στην καθημερινότητα μας. Αυτό που είναι καλό να γνωρίζεις για τα ανοιξιάτικα φορέματα που πρέπει να έχει μια γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι ότι με τα κατάλληλα αξεσουάρ ένα φόρεμα μπορεί να φορεθεί παντού και να τραβήξει τις εντυπώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Σημαντική επιλογή παίζει και το παπούτσι, για πιο casual εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις sneakers ενώ για πιο chic αποτέλεσμα τα σανδάλια και οι πλατφόρμες θα είναι μια τέλεια επιλογή.

Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει τα πιο αέρινα και ανάλαφρα φορέματα που θα μπορούσες να επιλέξεις για τις καθημερινές σου εμφανίσεις αυτή την άνοιξη.

Το μαύρο φόρεμα είναι ένα chic και διαχρονικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belen Hostalet (@belenhostalet)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessie Bush (@jessie_bush)

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα