White pants: Το must have κομμάτι της φετινής σεζόν!

Το λευκό παντελόνι είναι όπως το μπλε jean που έχεις στην ντουλάπα σου, είναι το ρούχο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν λευκό καμβά και να κάνεις τους πιο τρελούς και ξεχωριστούς συνδυασμούς. Είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου ακόμη και το χειμώνα, αλλά όταν καλοκαιριάζει μπορούμε να το φοράμε non-stop δημιουργώντας τέλεια καλοκαιρινά looks.

Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί έως το βράδυ. Ανάλογα και με τα αξεσουάρ και τα ρούχα που θα θελήσεις να το συνδυάσεις είναι ιδανικό για το πρωί στο γραφείο αλλά και για τις βραδινές σου εμφανίσεις για dinner night. Ο συνδυασμός με oversized πουκάμισο σε έντονα ανοιξιάτικα χρώματα είναι ιδανικός για τις εμφανίσεις σου το Πάσχα του 2022 αφού θα είσαι ανοιξιάτικη και στυλάτη χωρίς καμία προσπάθεια.

Μη φοβηθείς να τολμήσεις να δοκιμάσεις total white looks γιατί το αποτέλεσμα πραγματικά θα σε ανταμείψει. Top, T-shirt, oversized blazer είναι μερικά από τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους πιο stylish συνδυασμούς. Αυτό στο οποίο θα πρέπει να δώσεις έμφαση είναι τα αξεσουάρ που θα δώσουν την τελική πινελιά και θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα ανοιξιάτικα looks σου.

Παρακάτω έχω επιλέξει τα πιο ξεχωριστά ανοιξιάτικα looks με white pants για να πάρεις μια ιδέα για τα δικές σου εμφανίσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirjam Flatau (@mija_mija)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Sfez (@leiasfez)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Débora Rosa (@deborabrosa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEF (@nefeligeorgala)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Georgala (@natgeorgala)

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα