Τα 4 must have παπούτσια που θα φορέσουμε την άνοιξη του 2022!

Η άνοιξη είναι η εποχή που πρέπει να επενδύσουμε σε σωστά παπούτσια που θα απογειώσουν με τον πιο σωστό τρόπο το look μας. Είναι σημαντικό να φοράμε άνετα και βολικά παπούτσια που μπορούν να μας συντροφεύσουν όλες τις ώρες της ημέρας. Προσαρμόζονται ιδανικά σε κάθε περίσταση, είτε για το πρωί στο γραφείο, είτε για την απογευματινή μας βόλτα μέσα στην πόλη, είτε για τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Τα παπούτσια είναι το αξεσουάρ που μας προσφέρει άνεση και στυλ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Έτσι, καταλαβαίνεις ότι εάν έχεις ένα καλό ζευγάρι παπούτσια μπορείς να σταθείς παντού, έχοντας την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου!

Πάμε να δούμε μαζί τα 4 must have παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας φέτος την άνοιξη. 

1. Loafers 

Τα loafers είναι τα λεγόμενα office shoes που είναι ιδανικά για τις εμφανίσεις μας το πρωί στο γραφείο. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε εύκολα με τα πάντα, αλλά τώρα για την άνοιξη ο καλύτερος συνδυασμός είναι με midi skirts και βερμούδες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belen Hostalet (@belenhostalet)

2. Thong Sandals 

Τα thong σανδάλια μπορείς να τα προτιμήσεις για τις βραδινές σου εμφανίσεις, απογειώνοντας το στυλ σου με τον καλύτερο και πιο κομψό τρόπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Débora Rosa (@deborabrosa)

3. Chunky Sandals

Η καλύτερη επιλογή για τις απογευματινές μας βόλτες στην πόλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEW TAKE FIVE (@newtakefive)

4. White sneakers 

Μετά από τόσο καιρό καραντίνας , τα sneakers ήρθαν για να μείνουν. Η πιο cool επιλογή που μπορεί να υποστήριξη κάθε εμφάνιση είναι ένα ζευγάρι white sneakers.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp 

Σχετικά άρθρα