Clogs: Τα must haves του φετινού καλοκαιριού

Τα clogs είναι τα γνωστά σε όλους σαμπό ή τσόκαρα που όλες έχουμε σίγουρα φορέσει, ειδικά τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος για την άνοιξη του 2022 επανέρχονται δυναμικά και είναι ένα παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μεγάλοι οίκοι όπως Dior, Celine έδειξαν μέσα από τα catwalks πως μπορούν τα clogs να προσαρμοστούν και να απογειώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα τελικά looks.

Για το φετινό καλοκαίρι οι γήινες αποχρώσεις ήταν αυτές που έκλεψαν τις εντυπώσεις δίνοντας σε εμάς ιδέες για το πως μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με άνεση και στυλ. Μαζί με jean σορτς ή παντελόνι, midi λουλουδάτα ή μίνιμαλ φορέματα και φούστες θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Είναι ιδανικά για πρωινές αλλά και για βραδινές εμφανίσεις δίνοντας μια καλοκαιρινή διάθεση στις βόλτες σου μέσα στην πόλη. Οι έντονες αποχρώσεις σε μωβ, πορτοκαλί και πράσινο θα δώσουν και μια άλλη πιο funky ματιά, είτε έχεις εκκεντρικό στυλ, είτε θέλεις να δώσεις λίγο χρώμα στο minimal look που θα επιλέξεις.

Όπως και να έχει τα clogs ταιριάζουν με όλα, από το αγαπημένο σου denim jean μέχρι και το maxi βραδινό σου φόρεμα. Μη το φοβηθείς αρκεί να το τολμήσεις και είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Παρακάτω έχω ξεχωρίσει τις ωραιότερες εμφανίσεις με clogs, που είμαι σίγουρη θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε κάνουν να τα προσαρμόσεις και εσύ στο δικό σου στυλ αυτό το καλοκαίρι. 

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp 

Σχετικά άρθρα