Το λινό παντελόνι είναι το απόλυτο it pieces που θα σας συντροφεύσει για όλο το καλοκαίρι

Το σήμα κατατεθέν ότι ξεκινάει το καλοκαίρι είναι πάντοτε η εμφάνιση του λινού παντελονιού, και όχι μόνο. Το λινό ύφασμα είναι τόσο ανάλαφρο και δροσερό που επιλέγουμε στην γκαρνταρόμπα μας να μας κρατάει συντροφιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα all time classic κομμάτι, που μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας από casual μέχρι και για πιο glamour εμφανίσεις, αναδεικνύοντας την αέρινη καλοκαιρινή σας διάθεση με τον καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο.

Οι αγαπημένες γήινες αποχρώσεις σε λευκό, μπεζ αλλά και μαύρο παραμένουν στη μόδα, ενώ τα έντονα χρώματα όπως φουξ, πράσινο αλλά και pastel αποχρώσεις κάνουν φέτος μια δυναμική εμφάνιση, δημιουργώντας looks που είναι σίγουρο πως θα τραβήξουν τα βλέμματα. Τα linen pants μπορούν να φορεθούν με τα πάντα, με σακάκια, πουκάμισα, T-shirts ακόμη και με tops το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Mπορείτε να πειραματιστείτε ακόμη και με λεπτά υφάσματα δημιουργώντας δυνατά layering απογειώνοντας την εμφάνιση στις casual εμφανίσεις σας. Όσον αφορά τα παπούτσια, είτε με φλατ σανδάλια, είτε με άνετα sneakers, ακόμη και mules το τελικό look που θα επιλέξετε θα μπορεί να στηριχθεί παντού και να τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρακάτω, έχω ξεχωρίσει τις ωραιότερες εμφανίσεις με λινό παντελόνι, για να πάρετε μια ιδέα για τα δικά σας αέρινα καλοκαιρινά looks.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp 

Σχετικά άρθρα