10 chic looks που μπορείς να φορέσεις καλεσμένη σε έναν καλοκαιρινό γάμο

Μετά από δυο χρόνια καραντίνα, έχουμε επιστρέψει σιγά σιγά στην κανονικότητα και όλες οι εκδηλώσεις έχουν κάνει ξανά την εμφάνιση τους δυναμικά. Έχουμε ήδη λάβει αρκετά προσκλητήρια γάμων για τους επόμενους μήνες, οπότε βρισκόμαστε στην αναζήτησή του ιδανικού wedding guest look.

Σίγουρα ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα είναι από τις πρώτες επιλογές που μας έρχεται στο μυαλό. Ωστόσο, για το καλοκαίρι του 2022 υπάρχουν items που μπορούν με τον κατάλληλο συνδυασμό να είναι ιδανικά για μια τέτοια περίσταση και να τραβήξουν τα βλέμματα με τον καλύτερο τρόπο.

Τα κοντά φορέματα εάν και είναι πολύ εντυπωσιακά μπορεί να μη σας δώσουν την ελευθερία κινήσεων που επιθυμείτε, αλλιώς είναι μια πολύ καλή επιλογή ιδιαίτερα σε σατινένιο ύφανση. Μίνι ή μαξι φούστα σε συνδυασμό με ένα top και ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι μια εξίσου πολύ καλή επιλογή. Αέρινη παντελόνα ή ολόσωμη φόρμα είναι, επίσης, πάντα πρώτα στη λίστα που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις με οποιοδήποτε αξεσουάρ.

Το look όμως που θα δούμε φέτος να επικρατεί στις περισσότερες εμφανίσεις στους γάμους το καλοκαίρι του 2022 είναι το κουστούμι. Σε όλα τα χρώματα και ειδικά για φέτος σε fluo αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί, το μπλε και το φουξ θα είναι τα χρώματα του καλοκαιριού.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp 

Σχετικά άρθρα