Η τάση στα μαγιό που θα κυριαρχήσει φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι του 2022 πλησιάζει και είναι η καταλληλότερη εποχή για να επενδύσετε στα μαγιό, αφού είναι η βασική ενδυμασία για τις αποδράσεις μας στην παραλία και σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Πέρα από τα bikini που είναι σταθερή αξία κάθε χρόνο, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους και πάλι τα ολόσωμα που θεωρείται ότι ταιριάζουν και κολακεύουν όλους τους σωματότυπους.

Τα ολόσωμα μαγιό με κοψίματα θα έχουν πρωταγωνιστική θέση στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας και φέτος και μπορούν πολύ εύκολα να φορεθούν σαν τοπ με ένα τζιν σορτς ή μια μάξι φούστα για όλες τις εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ στα σοκάκια του νησιού. Τα έντονα χρώματα θα είναι αυτά που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Eιδικά για το καλοκαίρι του 2022 που επικρατούν παντού οι έντονες και φωτεινές αποχρώσεις θα ισχύει το ίδιο και για τα μαγιό.

Μέσα από τις τάσεις που είδαμε στα Catwalks του 2021, το fluo πράσινο, το έντονο κίτρινο, το πορτοκαλί αλλά και το ocean blue θα είναι τα must have χρώματα που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος αναδεικνύοντας το μαύρισμα με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά τα χρώματα που είναι σταθερή αξία δε θα λείπουν από τις επιλογές μας, το μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι ένα all time classic κομμάτι για κομψές και στυλάτες εμφανίσεις, όπως και το λευκό το οποίο ταιριάζει και γίνεται η τέλεια αντίθεση σε πιο σκούρους τύπους δέρματος.

Παρακάτω έχω ξεχωρίσει τα ωραιότερα ολόσωμα μαγιό που αξίζει να πάρεις μια ιδέα, γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει δυναμικά και οι πρώτοι κολυμβητές έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ήδη στην παραλία.

 

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

 

Σχετικά άρθρα